Hesabım
    Merakla Beklenen Marvel Dizisi WandaVision'dan Yeni Fragman

    Marvel, Investor Day etkinliğinde bir dizi fragman yayınladı..

    WandaVision için yeni bir fragman, Disney Plus serisinin çarpık gerçekliğindeki Mind Stone'un dönüşünü ortaya koyuyor. Marvel Studios'un, Disney Plus'taki ilk Marvel Sinematik Evren gösterisini başlatmasına sadece birkaç hafta kaldı. Elizabeth Olsen ve Paul Bettany'nin Scarlet Witch ve Vision rollerini paylaştığı dizi, sırasıyla Avengers: Endgame ve Avengers: Infinity War'daki son görünümlerinden sonra devam ediyor.

    Marvel, WandaVision'ı gösterinin geçtiği sayısız on yıla dair birçok posterle tanıtmakla meşgul. Ancak, gösterinin konusu hakkında, Vision'ın nasıl hala orada olduğu gibi pek çok gizem var. Scarlet Witch, Sonsuzluk Savaşı sırasında Zihin Taşı'nı yok ettikten sonra neler oldu? Önceki fragmanlar Vision'ın ölme olasılığıyla yüzleştiğini görmemizi sağlamıştı ve şimdi yeni bir fragman Mind Stone'un ortaya çıkışını gösteriyor.

    İkinci WandaVision fragmanı, dizi için yepyeni görüntülerle dolu ama Marvel Studios hala çok fazla bilgi vermeyen mükemmel bir iş yapıyor. Zihin Taşı'nın tekrar patlamasını seyreden Wanda, muhtemelen gerçek dünyadaki görme kaybını nasıl işlemeye çalıştığının bir sonucunu yansıtıyor. Böyle bir olaydan dolayı, birçok hayran Wanda'nın şu anda içinde bulunduğu değiştirilmiş gerçekliği yarattığına inanıyor ama aksi yönde teoriler de var. Yani, yeni hayatı tamamen onun kontrolünde olmayabilir, bunu yakında öğreneceğiz.

    Marvel'in WandaVision çıkana kadar bir sır olarak saklamayı umduğu pek çok bilgi var. Bu yeni fragman, dizinin daha önce görülenden daha fazlasını gösterdi ama asıl olay örgüsünü açıklamaktan kaçmaya devam ediyor. Yine de heyecan verici ve eğlenceli bir fragman olduğunu söyleyebiliriz. Wandavision, bir erteleme olmazsa 15 Ocak 2021'de prömiyer yapacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top