Hesabım
    Aralık Ayında Amazon Prime Video'da Neler Var?

    Amazon Prime Video Türkiye, Aralık ayında iddialı yapımlarla karşımızda..

    Türkiye pazarına resmi olarak yakın zamanda giren ve her geçen gün içerik havuzunu genişleten Amazon Prime Video Türkiye’nin Aralık ayı takvimi açıklandı. Aralık ayında Amazon Prime Video Türkiye’de gösterime girecek diziler arasında “The Expanse”in 5. sezonu ve 10 bölümlük ilk sezonuyla yayınlanacak olan distopik dizi “The Wilds” yer alırken, “The Marvelous Mrs. Maisel”in yıldızı Rachel Brosnahan’ın yer aldığı suç filmi “I’m Your Woman” gibi sinema yapımları da yer alıyor. 

    İşte Amazon Prime Video Türkiye'nin Aralık Ayı Takviminde Öne Çıkanlar:

    Sound of Metal – 4 Aralık

    Türkiye’de 4 Aralık’ta yayınlanan Amazon Originals filmi “Sound of Metal”, sahne performanslarıyla geçen heyecan dolu gecelerin ardından işitme duyusunu kaybetmeye başlayan Ruben isimli metal müzik bateristi bir gezginin hikâyesini gözler önüne seriyor. Ruben’in bir doktor randevusunda doktorun durumunun kötüleşeceğini söylemesinin ardından karakterin kariyerinin ve dolayısıyla da hayatının bittiğini düşünmesi şeklinde şekillenen hikâyede başrolü Riz Ahmed üstleniyor. 

    The Wilds – 11 Aralık

    10 bölümlük ilk sezonuyla izleyicilerin beğenisine sunulan Amazon Originals genç-yetişkin dizisi “The Wilds”, hayatta kalma temasını distopik bir bakış açısıyla işliyor. Geçirdikleri uçak kazasının ardından, kendilerini ıssız bir adada bulan farklı geçmişlere sahip bir grup genç kızın hayatta kalma savaşını konu alan dizide, Rachel Griffiths, Sophia Ali, Shannon BerryDavid Sullivan ve Troy Winbrush rol alıyor.

    I’m Your Woman – 11 Aralık

    “The Marvelous Mrs. Maisel”in yıldızı Rachel Brosnahan’ın hem rol alıp hem de yapımcı kadrosunda yer aldığı “I’m Your Woman” 1970’lerde geçen bir gerilim filmi. Yönetmenliğini Julia Hart’ın ve baş yapımcılığını ise Akademi Ödülü adayı Jordan Horowitz’ın üstlendiği film, Jean isimli bir karakterin yeni doğmuş bebeğiyle kocasının suç geçmişine olan yolculuğunu; annelik, aile, kadın gücü ve kişisel gelişim temalarına odaklanarak konu ediniyor.

    The Expanse 5. Sezon – 16 Aralık

    Beşinci sezonu 16 Aralık’ta yayına girecek olan “The Expanse”, her Çarşamba yeni bölümleriyle izleyicilerin beğenisine sunulacak. Dördüncü sezonun ardından güneş sistemini terk eden ve uzaylı halkasının ötesinde yeni evlerini arayan bir grup insanın hikayesinin anlatıldığı dizinin yeni sezonunda, İç Gezegenlerin liderleri ve Rocinante mürettebatının geçmiş hesaplaşmalarıyla ortaya çıkan kişisel çatışmalar, güneş sisteminin tamamını etkileyecek sonuçlar doğuruyor.

    The Grand Tour Presents: A Massive Hunt – 18 Aralık

    Grand Tour’un yeni bölümünde Mekong’daki maceralarının ardından gözü pek üçlü, kendilerini egzotik adalar Reunion ve Madagaskar’da yaşayacakları maceralar için yeniden dört tekerleğin üstünde buluyor. Spor arabalarıyla Reunion adasına varan Richard, James ve Jeremy, aralarında ağızları açık bırakacak, deniz üzerine inşa edilen dünyanın en pahalı asfalt yolunda yaptıkları yarışın da bulunduğu muhteşem maceralar eşliğinde Reunion adasına varıyorlar.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top