Hesabım
    "House of the Dragon"ın Kadrosuna Yeni İsimler Katıldı!

    "Game of Thrones"un Prequel Serisinin kadrosu genişliyor..

    "Game of Thrones" prequel'i "House of the Dragon" daha fazla Targaryen buldu. HBO dizisi, oyuncu kadrosuna üç önemli oyuncu daha ekledi: Olivia Cooke, Emma D'Arcy ve Matt Smith. Amazon'un "Sound of Metal" dizisinden tanınan Cooke, Kızıl Kale'de büyümüş Kral'ın Eli Otto Hightower'ın kızı Alicent Hightower rolünde, krala ve yakın çevresine yakın bir yerde oynayacak. "Yedi Krallık'taki en güzel kadın" olarak tanımlanan Hightower, hem "saray zarafetine hem de keskin bir siyasi zekaya" sahip. Cooke'un, Alec Baldwin'le birlikte rol aldığı “Pixie” ve Jack O'Connell'la birlikte oynadığı bilim kurgu gerilimi “Little Fish” de dahil olmak üzere 2021 için planlanan birkaç yeni projesi daha var. Ayrıca; bu yılki "Naked Singularity" de John Boyega ile birlikte rol aldı.

    D’Arcy, kralın ilk doğan, ejderha binicisi olan, Valyrian kanlı saf çocuğu Prenses Rhaenyra Targaryen olarak rol alacak. Bazıları Rhaenyra'nın “her şeyle doğduğunu ama bir erkek olarak doğmadığını” söylüyor. Tiyatro sanatçısının sahne kredileri arasında The Yard Tiyatrosu'nda oynadığı "Crucible” ve Almeida Tiyatrosu'nda yer aldığı “Against” bulunuyor. D’Arcy, televizyonda Amazon Prime’ın "Truth Seekers" ve "Hannah II" ve BBC / Netflix’in "Wanderlust" programlarında yer aldı. Kısa süre önce “Mothering Sunday”in uzun metraj uyarlamasının çekimlerini tamamladı.

    Smith, Kral Viserys'in küçük kardeşi ve tahtın varisi Prens Daemon Targaryen'ı oynamaya hazırlanıyor. "Eşsiz bir savaşçı ve bir ejderha binicisi" olarak tanımlanan Daemon, ejderhanın gerçek kanına sahiptir. Söylentiye göre, ne zaman bir Targaryen doğsa, tanrılar havaya bir yazı tura atıyor. Eski "Doctor Who" ve "The Crown" yıldızı, 2021'de Jared Leto ile"Morbius", Edgar Wright'ın psikolojik korku filmi "Last Night in Soho" ve Lawrence Osborne kitabından uyarlanan John Michael McDonagh filmi "The Forgiven"da yer alacak. Smith, son olarak, Matthew Warchus'un yönettiği Duncan Macmillan’ın Lungs adlı oyununun akışlı prodüksiyonu için sahnede “Crown” eş yıldızı Claire Foy'la yeniden bir araya geldi. Smith, Cooke ve D’Arcy, daha önce Kral Viserys Targaryen olarak ilan edilen Paddy Considine'e katılacak.

    “House of the Dragon” ayrıca Clare Kilner, Geeta V. Patel ve Greg Yaitanes'le birlikte yönetim ekibinin geri kalanını tamamladı. Yaitanes aynı zamanda yardımcı yapımcı olacak. HBO, "House of the Dragon"a 10 bölümlük bir sezon sipariş verdi. Miguel Sapochnik ve Ryan Condal, ortak showrunner olarak görev yapacaklar ve aynı zamanda George R. R. Martin ve Vince Gerardis'le birlikte yönetici yapımcı olarak görev yapacaklar. Sara Lee Hess aynı zamanda yazar ve yönetici yapımcı olarak görev yaparken, Rom Schmidt ayrıca yönetici yapımcılığı üstlenecek. Sapochnik, pilot ve ek bölümleri yönetecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top