Hesabım
    ‘It’s Always Sunny in Philadelphia’ 18. Sezon Onayı Aldı

    Son olarak 14. sezonu yayınlanan dizi, en az dört sezon daha devam edecek..

    "It's Always Sunny in Philadelphia", FX tarafından dört sezon daha yenilendi. Bu haber, şovun tüm zamanların en uzun soluklu canlı aksiyon komedisi olarak kendi rekorunu kıracağı anlamına geliyor. Dizi, en az 18 sezon yayınlanmış olacak. Daha önce, 15. sezon için mayıs ayında bir yenileme kararı gelmişti.

    15. sezon yenilemesi, daha önce ABC'de 14 sezon süren “The Adventures of Ozzie and Harriet”ın daha önce elinde bulundurruğu rekoru resmen kırdı. Yenileme, yaklaşık yirmi yıl önce bir ev video kamerasıyla pilot çekim olarak başlayan alışılmadık durum komedisi için küçük bir başarı değil. Büyük yenileme duyurusu perşembe günü FX başkanı John Landgraf tarafından Disney Investor Day sunumunun bir parçası olarak yapıldı.

    Sezon 15, 2021'de FXX'te başlayacak ve bölümler ertesi gün Hulu'da ve FX'te yayınlanacak. "It's Always Sunny in Philadelphia", "The Shield", "Rescue Me" ve "Nip / Tuck" gibi erken hitlerin yanında yayınlanan FX’in ilk orijinallerinden biri. Aynı zamanda, doğal olarak FX’in en uzun soluklu dizisi. Çekirdek oyuncular Rob McElhenney, Glenn Howerton, Charlie DayKaitlin Olson ve Danny DeVito, 15 yıldır, dizinin neredeyse tüm çalışması boyunca bozulmadan kaldı ve en az 5 yıl daha bir arada olacaklar.

    Dizi, FX'te yayınlanmaya başladı ancak dokuzuncu sezonunda FXX'e geçti. Ana karakterlerinin tümü Paddy’s Pub adlı kurgusal bir Philadelphia barında çalışıyor ve burada kişisel kazanç için ya da sadece birbirlerini baltalamak için çeşitli planlar ve yasadışı ilişkilerle meşguller. McElhenney diziyi yarattı ve Howerton ve Day'le birlikte baş yapımcı olarak görev yapıyor. Michael Rotenberg ve Nick Frenkel ayrıca yönetici yapımcılar. 13. sezon, çoklu platform görüntülemede bölüm başına ortalama 3 milyondan fazla izleyiciye ulaştı. Bu, 10. sezondaki 2,2 milyon çoklu platform izleyicisinin üzerinde bir başarı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top