Hesabım
    Henry Cavill, ‘The Witcher’ Setinde Bir Kaza Geçirdi

    Cavill, bir süre çekimlere ara verecek..

    Popüler Netflix dizisi “The Witcher”ın ikinci sezonunun çekimleri yıldız Henry Cavill'in bacak kasında geçirdiği bir yaralanmaya maruz kalmasına rağmen devam ediyor. Fantastik şovun prodüksiyonu, ilk olarak mart ayında, oyuncu Kristofer Hivju'nun Covid-19 testi pozitif çıktığını açıkladığında durdurulmuştu. Bu mola, Birleşik Krallık’ın ilkbahar kilitlenmesi sırasında başlayıp, ağustos ortasına kadar sürdü. Daha sonra prodüksiyon devam etti ama kasım ayında birden fazla pozitif koronavirüs vakası ortaya çıktığında tekrar durakladı.

    Dizi, şu anda Londra'nın batısındaki Arborfield Stüdyoları'nda çekiliyor. Haberi ilk aktaran mecra olan The Sun'ın haberinde, “Dizi, Henry'nin başına gelenlerden dolayı sekteye uğradı. Dövüş kursundaydı ve bacağını yaraladı. Aniden ayağa kalktı ve çok acı çekiyordu. Bir nesnenin bacağına çarpıp çarpmadığı veya bir tür kas yaralanması olup olmadığı belli değildi." denildi.

    Yaralanma anında Cavill'in emniyet kemeri kullandığı ve 6 metre yüksekliğindeki ağaçlarda olduğu bildirildi. Sette bulunan bir kişi, "Bir ambulansa ihtiyaç duyacak kadar kötü değildi ama düzgün yürüyemediği için çekim programını alt üst etti. Sahnelerde ağır zırh giymek zorunda ve bunu bacak yaralanmasıyla yapamaz." dedi. Canavar avcısı Geralt of Rivia (Cavill) ile ilgili dizi, yapımdaki diğer şovlar gibi bu ayın sonlarına doğru tatile ara verecek ve bir süre başrolü olmadan çekimlere devam edecek.

    "The Witcher"ın ilk sezonunun, geçen yıl aralık ayında Netflix'te ilk gösterimini yaptığı ilk ayında 76 milyondan fazla izleyici tarafından izlendiği bildirildi. Lauren Schmidt Hissrich tarafından yaratılan gösteri, Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski'nin aynı adlı kitap serisine ve popüler video oyunu serisine dayanıyor. İkinci sezonun olay örgüsü ayrıntıları gizli kalsa da, Hissrich, ilk sezondaki bazı değişikliklere işaret etti. Bunların en önemlisi, bu sefer birden fazla zaman çizelgesi olmayacağıydı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top