Hesabım
    Kristin Scott Thomas ve Jonathan Pryce, Yeni TV Projesinde Beraber Çalışacak

    Apple, yeni proje için güçlü bir kadro oluşturuyor..

    Apple casus draması “Slow Horses”, oyuncu kadrosuna göz alıcı isimlerden oluşan bir dörtlü ekledi. Başrolde, adı daha önce duyurulun Gary Oldman'a Kristin Scott Thomas, Jack LowdenJonathan Pryce ve Olivia Cooke katılacak. Oyuncu kadrosuyla ilgili haberler, Mick Herron’un Slough House kitaplarının küçük ekran uyarlamasının ilk kez duyurulmasından bir yıl sonra gelmiş oldu.

    "Slow Horses", MI5 - Slough House'un çöplük alanında hizmet veren İngiliz istihbarat ajanlarından oluşan bir ekibi anlatıyor. Oldman, kariyerinin sona ermesi nedeniyle Slough House'a gelen casusların parlak ama öfkeli lideri Jackson Lamb olarak rol alacak. Son zamanlardaki filmleri arasında “Fleabag” de bulunan Scott Thomas, MI5'in müthiş, yüksek rütbeli ajanı Diana Taverner olarak kadroya katılıyor.

    "Game of Thrones" un prequel dizisi "House of the Dragon" a yakın zamanda eklenen Cooke, keskin bir ajan ve River’ın ofis arkadaşı Sid Baker'ı canlandıracak. Lowden, Slough House'dan çıkıp çıkmamak konusunda çaresiz kalan yetenekli bir ajan olan River Cartwright'a hayat verecek. "Game of Thrones" dizisiyle de tanınan usta oyuncu Pryce ise River'ın büyükbabasını ve emekli bir MI5 ajanını oynayacak.

    Eski "Veep" yazarı Will Smith, Graham Yost, Jamie Laurenson, Hakan Kousetta, Iain Canning, Emile Sherman, Gail Matrux ve Douglas Urbanski ile birlikte yönetici yapımcılığı üstlenecek ve diziyi yazacak. James Hawes (Black Mirror, Snowpiercer) yönetmenlik yapacak. See-Saw filmleri, Avrupa'daki yaratıcı yönetmen Jay Hunt ve Apple’ın dünya çapındaki video yöneticileri Zack Van Amburg ve Jamie Erlicht tarafından Birleşik Krallık dışında Apple için sipariş edilen “Slow Horses” filminin yapım şirketi olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top