Hesabım
    Shyamalan İmzalı "Servant", Üçüncü Sezon Onayı Aldı

    Dizinin ikinci sezonu 15 Ocak'ta prömiyer yapacak..

    M. Night Shyamalan dizisi "Servant", ikinci sezon prömiyeri öncesinde, Apple'dan üçüncü sezon onayı aldı. Dizinin ikinci sezonu, 15 Ocak'ta Apple TV Plus'ta yayınlanacak ve her hafta yeni bölümler gelecek. Leanne (Nell Tiger Free) kumtaşına dönerken ve gerçek doğası ortaya çıkarken, 10 bölümlük ikinci sezon, herkes için daha karanlık bir gelecekle, doğaüstü bir dönüş yapıyor.

    Dizide ayrıca, Lauren Ambrose, Toby Kebbell ve Rupert Grint rol alıyor. Dizinin yaratıcısı Tony Basgallop, ocak ayında Variety ile yaptığı röportajda, "Leanne ile yaşananlar sürekli bir açıklama ihtiyacı doğuruyor. Kim olduğunu ve nereden geldiğini tam olarak anlamıyoruz ve kim olduğu ve nereden geldiği hakkındaki yorumu mutlaka doğru versiyon olmayabilir." dedi.

    Bu, erken onay alan son Apple orijinal serisi. Alternatif tarihte geçen uzay yarışı draması "For All Mankind", şubat ayındaki ikinci sezon çıkışından hemen önce, geçen hafta üçüncü sezon için seçildi. "Servant", Basgallop tarafından oluşturuldu. Yönetici yapımcılar arasında, yönetmen M. Night Shyamalan, Ashwin Rajan, Jason Blumenthal, Todd Black ve Steve Tisch yer alıyor. Taylor Latham ve Patrick Markey aynı zamanda yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor.

    "Servant", daha önce de erken onay almayı başarmıştı. Dizi, geçtiğimiz kasım ayında Apple TV Plus'ın piyasaya sürülmesinden kısa bir süre sonra gerçekleşen ilk sezon galasından önce ikinci sezon için yenilendi. Yayıncı daha önce "See" ve "Dickinson" gibi şovlara da erken yenileme kararı vermişti. Amiral gemisi draması "The Morning Show", ilk duyurulduğunda iki sezon için sipariş edilmişti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top