Hesabım
    Lily James ve Sebastian Stan, Hulu Dizisinde Buluşuyor!

    Dizi, skandala karışan ünlü bir çiftin yaşadıklarına odaklanacak..

    AP

    Sebastian Stan ve Lily James, Tommy Lee ve Pamela Anderson hakkındaki bir Hulu mini dizisinde rol almak için görüşme halinde. Proje, balayındaki seks kasetlerinin çalındığı ve halka sızdırıldığı skandal olay da dahil olmak üzere rock yıldızı ile model / oyuncu arasındaki çalkantılı ilişkiyi araştıracak. Rob Siegel sekiz bölümlük dizide yazar olarak görev yapacak ve Seth Rogen'la Evan Goldberg, Point Gray aracılığıyla yapımcılığı üstlenecek.

    Limelight'tan Dylan Sellers, Annapurna adına yapımcılardan biri olacak ve diziyi denetleyecek. Craig Gillespie diziyi yönetecek. Ne Anderson ne de Lee şu anda diziye dahil değil. James, 2016'da “Downton Abbey” ve mini dizi uyarlaması olan “War & Peace” gibi şovlarda rol aldığı için TV'ye yabancı değil. Öncelikle film çalışmalarıyla tanınıyor. Başrol oynadığı rolleri arasında “Cinderella”, “Baby Driver”, "Yesterday", “Darkest Hour” ve “Mamma Mia! Here We Go Again" yer alıyor.

    Stan ise yeni Disney Plus dizisi “The Falcon and The Winter Solider”da, Marvel Sinematik Evreni'ndeki rolünü yeniden canlandırıyor. Diğer TV çalışmaları arasında "Kings" ve "Once Upon a Time" yer alıyor. Bu noktada MCU içinde birden fazla filmde rol aldı ve en çok "Captain America: Winter Soldier", "Captain America: Civil War" ve "Avengers: Endgame" filmlerindeki rolüyle ön plana çıktı. Rol, Sebastian Stan'i, eleştirmenlerce beğenilen Tonya Harding biyografik filmi “I, Tonya”da yöneten craig Gillespie ile yeniden bir araya getirecek. Diğer yakın zamanlı sinema rolleri arasında "The Devil All the Time" ve "Destroyer" yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top