Hesabım
    Kate Beckinsale, Paramount'un Kara Komedisinde Başrolde!

    Beckinsale, Isla Fisher'ın yerine kadroya dahil oldu..

    Gelecek olan Paramount Plus serisinin tepesinde bir değişiklik oldu. Önceki başrol oyuncusu Isla Fisher'ın Covid-19 koşulları nedeniyle ayrılmak zorunda kalmasının ardından, Kate Beckinsale artık yayıncının kara komedisi “Guilty Party”nin başrolünde olacak ve bu gelişme resman duyuruldu. Fisher, Mart ayında CBS All Access'te (Paramount Plus olarak yeniden markalandırılacak) sipariş edilen projeyi yürütmek için de görevdeydi.

    Yarım saatlik dizi, kocasını sakat bırakmak ve öldürmek suçundan ömür boyu hapis cezasına çarptırılan genç bir annenin hikayesine bağlanarak kariyerini kurtarmaya çalışan, itibarını yitirmiş bir gazeteci olan Beth Baker (Beckinsale) etrafında dönüyor. Beth kendini, gerçeği ortaya çıkarmaya çalışırken, Colorado silah kaçakçıları, tıklama tuzağı kültürü, evliliğin sıkıntıları ve lekelenmiş geçmişiyle mücadele ederken bulur.

    Rebecca Addelman, dizinin ana yazarı ve baş yapımcısı olarak hizmet verecek. Sam Hansen, Jimmy Miller ve Funny Or Die’dan Joe Farrell, Jim Ziegler ve Mike Farah da Becca Kinskey'in yardımcı yapımcılığını üstlenecek. Trent O'Donnell, yönetmenlik ve yönetici yapımcılığına imza atarken, CBS Television Studios, Funny or Die ve Mosaic'la birlikte prodüksiyon yapacak.

    Beckinsale’in en son projesi, geçen yıl yayınlanan ITV ve Amazon dizisi “The Widow” oldu ve film tarafındaki işleriyle daha çok tanınıyor ama en çok doğaüstü film serisi “Underworld”deki Selene rolüyle tanınıyor. Beckinsale, bir yandan da "Jolt" adlı aksiyon filmi ve "El Tonto" adlı komedi filmlerinin vizyon hazırlıklarıyla meşgul durumda. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top