Hesabım
    Planlanan Yeni ‘Lizzie McGuire’ Dizisi İptal Edildi!

    Disney Plus'ın planları dizi için iptal kararı getirdi..

    Planlanan "Lizzie McGuire" canlanması Disney Plus'ta resmen rafa kalkmış gibi gözüküyor. Dizinin yıldızı Hilary Duff, çarşamba günü Instagram'da "Lizzie karakteri hayatımda yer aldığı için büyük onur duydum" diyerek duyuruyu yaptı ve "Çabaların ve konuşmaların, yeniden başlatma işini yapmak için olduğunu biliyorum ama ne yazık ki herkesin çabasına rağmen bu olmayacak" dedi.

    Duff, “Lizzie'nin yeniden başlatılmasının ve bugün Lizzie'nin kim olacağı konusunun dürüstçe ve özgün olmasını istiyorum. Karakterin hak ettiği şey bu." diyerek sözlerini tamamladı. Bir Disney sözcüsü yaptığı açıklamada, "Lizzie McGuire hayranlarının yeni hikayelerden yüksek beklentileri var. Bu beklentileri karşılayabileceğimizden emin olmadıkça, ertelemeye karar verdik ve bugün, oyuncu kadrosunun temsilcilerine planlanan dizide ilerlemediğimizi bildirdik." dedi.

    Popüler Disney Channel şovunun yeniden canlanması, 2019'dan beri Disney Plus'ta hazırlanıyordu ama yılın başında "Lizzie McGuire" yaratıcısı ve yeni dizinin sorumlusu Terri Minsky'nin şovdaki bu pozisyonundan çıkarılmasıyla prodüksiyon durma noktasına geldi. Gösterinin resmi süreci kasım ayında başladı ama Duff, Mozambik'te balayına giderken ocak ayı başlarında durduruldu.

    Söylentilere göre, Duff ve Minsky canlanma için Lizzie'nin daha yetişkin bir versiyonunu yapmak isterken, Disney, çocuklara ve ailelere hitap edecek bir gösteri istiyordu. Disney'in başlangıçta Minsky ve Duff'ın kararıyla gemide olduğunu ama ilk iki bölüm tamamlandıktan sonra dizide farklı bir yönde ilerlemeye karar verdikleri söyleniyor. Duff'ın, Disney'den, dizinin daha yetişkin dostu bir versiyonuna izin vermek için diziyi Hulu'ya taşımasını istediği de bildirildi, ancak, bu gerçekleşmedi. Duff'a ek olarak, orijinal dizi yıldızları Jake Thomas, Hallie Todd ve Robert Carradine dizide tekrar başrol oynayacaktı. Lizzie’nin arkadaşı Gordo’yu canlandıran Adam Lamberg'in de dizide yer alacağı konuşuluyordu.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top