Hesabım
    Exxen Dizisi "Şeref Bey"in Posteri Yayında!

    Acun Ilıcalı'nın kurduğu içerik platformunun ilk dizisi Şeref Bey olacak..

    Acun Ilıcalı'nın kurduğu ve iddialı projelerle yayın hayatına başlamak için geri sayımda bulunan Exxen'in ilk dizisi olan Şeref Bey'in posteri yayınlandı. Yeni yılda hızlı bir giriş yapmak isteyen Exxen, kara komedi türündeki diziden ilk posteri ve tam kadro oyuncu listesini paylaştı. Heyecan verici isimlerden oluşan dizinin yönetmen koltuğunda Onur Ünlü oturuyor.

    Hayatı kaosa dönen bir adamın hikayesinin anlatılacağı dizinin oyuncu kadrosunda Haluk Bilginer, Songül Öden, Şükran Ovalı, Ertan Saban, Ecem Uzun, Ahmet Rıfat SungarSerhat Kılıç ve Devrim Yakut bulunuyor. Most Production yapımı dizinin senaryo konseptini ise son dönem çektiği komedi filmleriyle adından söz ettiren Ali Atay yaptı.  

    Exxen'in diğer projeleri arasında Tolga Çevik'in komedi şovu, detayları açıklanmayan Feyyaz Yiğit komedisi, Youtube'un en çok izlenen yapımı olan Hasan Can Kaya imzalı Konuşanlar ve fenomenlerin yapacağı yeni içerikler bulunuyor. Bunların yanı sıra, Acun Ilıcalı'yla özdeşleşen Masterchef, Survivor, O Ses Türkiye ve benzeri yarışma içeriklerinin de Exxen'de yayınlanması bekleniyor.

    Şeref Bey'in dışında, Sihirli Annem'in yeni bölümleri, Zehirli Çiçekler, Hükümsüz, Vahşi Şeyler, Dadı, Eziklerin Savaşı ve Yaş 17 isimli yeni diziler de Exxen'in içerik havuzunda yer alacak. Exxen, yılbaşıyla birlikte yeni yayın hayatına başlamayı planlıyor. Üyeler için farklı paketlerin uygulanacağı duyuruldu ve onlarca yeni içeriğin yakında açıklanması planlanıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top