Hesabım
    Gençlik Draması The Wilds, İkinci Sezon Onayı Aldı

    İlk sezonu başarılı bitiren dizi yayın hayatına devam edecek..

    Amazon, ilk sezonunu başarılı bir şekilde geride bırakan "The Wilds"ı ikinci sezon için yeniledi. Dizinin resmi Twitter hesabı, cumartesi günü oyuncu kadrosunun kutlama yapan bir videosuyla haberi verdi ve "Birisi ikinci sezon mu dedi?" yazan bir paylaşımda bulundu. İlk sezon, 11 Aralık'ta yayınlandı ve 10 bölüm birden izleyiciyle buluştu. 

    "The Wilds", uçakları düştükten sonra ıssız bir adada mahsur kalan bir grup genç kadının yaşadıklarını anlatıyor. "The Wilds", Sarah Streicher tarafından yaratıldı ve başrollerde Rachel Griffiths (Gretchen Klein), Sophia Taylor Ali (Fatin Jadmani), Shannon Berry (Dot Campbell), Sarah Pidgeon (Leah Rilke), Erana James (Toni Shalifoe), Jenna Clause ( Martha Blackburn), David Sullivan (Daniel Faber), Troy Winbush (Dean Young), Helena Howard (Nora Reid), Reign Edwards (Rachel Reid) ve Mia Healey (Shelby Goodkind) yer aldı.

    Gösterinin sorumlu yapımcıları Streicher, Amy B. Harris, Dylan Clark ve Jamie Tarses oldu. Aynı zamanda showrunner olarak da hizmet veren Harris, yaptığı bir röportajda gösterinin doğuşundan bahsetti. Harris, "Açıkçası şu anda çok bölünmüş bir dünyada yaşıyoruz ve insanlar bilgisayarlarının arkasında birbirlerini trollüyor ve olumlu olumsuz bir sürü fikirle çığlıklar atıyorlar. İnsanları, o dünyadan çıkarırsanız ne olurdu? Bir ton ortak noktası olmayan ama aynı yerde mahsur kalan bir grup insan ortak zemin görmeye başlarlar mı? Yapacaklarını hissettik. Bu belki biraz umudumuzdur. Telefonlarınızı beş saniyeliğine kapatırsanız ve gerçekten başka biriyle konuşursanız, aslında farklılıklardan çok benzerliklerinizin olduğunu göreceksiniz ve en büyük benzerlikleri hayatta kalma arzusu." dedi.

    The Wilds'ın ikinci sezonu için çalışmaların 2021 yılının ortasında başlaması ve yayının yine yılın sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. The Wilds, yayın hayatına başlama ve ikinci sezon onayı alma süresine baklıldığında başarıya en hızlı ulaşan dizilerden biri olarak göze çarpıyor. 11 Aralık'ta yayınlanan dizinin onayı 19 Aralık tarihinde açıklandı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top