Hesabım
    Jim Carrey, Artık ‘Saturday Night Live’da Joe Biden'ı Canlandırmayacak

    Jim Carrey'nin yerine hangi oyuncu rolü kaptı?

    Amerika'nın göreve gelmeye hazırlanan yeni bir başkanı var ama geri sayım devam ederken “Saturday Night Live”da onu kim oynayacak? Oyuncu Jim Carrey, cumartesi günü Twitter'da hayranlarına şovun 46. sezonunun ilk altı bölümünde sunduğu Joe Biden izlenimini geride bıraktığını açıkladı ve birkaç saat sonra rolü Alex Moffat'ın aldığı duyuruldu. 

    Carrey, SNL’nin son iki yayınında eskizlerde yer almadı ve son dört sezonda ve şimdiki sezonun ilk bölümünde Başkan Donald Trump'ı canlandıran Alec Baldwin de olmayacak gibi görünüyor. Aktör, Twitter üzerinden, “Görev süremin sadece 6 hafta olması planlanmış olsa da, SNL Başkanınız olarak seçilmekten dolayı heyecan duydum. Biden'ın galip olduğunu bilerek ilerlemeyi çok isterdim, çünkü bunu başarmıştım ama ben SNL'de savaşan uzun bir oyuncu grubu listesindeki isimlerden sadece biriyim." dedi.

    Eski kadro üyesi Maya Rudolph son bölümlerde Başkan Yardımcısı seçilen Kamala Harris'i oynuyor. ABD başkanının “SNL”deki rolünü oynamak çok zor olabilir. Basında çıkan haberlerde Baldwin, Trump izleniminin uyandırdığı tepkilerin bir kısmıyla boğuştuğunu öne sürdü. Chevy Chase, gösterinin ilk günlerinde beceriksiz, tökezleyen Başkan Gerald Ford'u oynadığını ve bunun etkilerini hissetiğini söyledi. Eski kadro üyesi Jason Sudeikis, uzun yıllardır Biden'ın az popüler bir versiyonunu sundu. Woody Harrelson, 2019'da “SNL”de ağırlandı ve bir kez daha onu oynamak için geri döndü. John Mulaney ise geçen sezon Biden'ı oynadı. Biden'ı canlandıran ilk "SNL" oyuncu, 1991 yılında ABD Senatosu'nun Clarence Thomas’ın Yüksek Mahkeme’ye aday gösterilmesine ilişkin onay oturumlarını boşa çıkarması konusu işlenirken rol alan Kevin Nealon'du.

    Carrey’in tasviri "SNL"yi yeni yerlere taşıdı. Carrey'i Biden olarak gösteren açılış skeçleri her zamankinden daha uzun ve daha karmaşıktı. Hatta biri 13 dakikadan fazla uzunluktaydı ve sık sık Carrey'nin, Baldwin'in Trump'ına sataştığını gösteriyordu. Alex Moffat'ın kaç bölüm bu rolü oyanayacağı açıklanmadı ama önümüzdeki bölüm onu Biden olarak görebileceğiz. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top