Hesabım
    "The Mandalorian"ın Sonunda Yeni Spin-Off Serilerinden Biri Açıklandı

    İkinci sezon finalinden sonraki sahnede yeni proje belli oldu..

    (SPOILER Uyarısı: Disney Plus’ın “The Mandalorian” dizisinin ikinci sezon finalini izlemediyseniz okumaya devam etmeyiniz.) 

    Kendine ait kapsamlı bir açıklamayla ve heyecan verici bir ana bölümle sezonu bitirmesinin ardından, "The Mandalorian" finali son bir numara daha yaptı. Bir jenerik sonrası sekansında Boba Fett'in (Temuera Morrison) Tatooine'de, Jabba the Hutt sarayına döndüğünü ve yeni sakinleri vurduğunu görüyoruz. Hepsi öldükten sonra, Jabba’nın tahtına, ödül avcısı Fennec Shand (Ming-Na Wen) onunla birlikte oturuyor ve başlıkta "The Book of Boba Fett, Aralık 2021" yazıyor.

    Yakın zamana kadar herkesin öldüğünü düşündüğü, hayranların en sevdiği karakter etrafında dönen “The Mandalorian”dan başka bir yan dizi daha olacak. Boba, en son "Return of the Jedi"da, Sarlacc Pit'de olduğu varsayılan ölümünden sonra ikinci sezon galasında hayatta ve iyi durumda olarak gösterildi. Boba, sonraki bölümlerde ikonik yeşil zırhını Mandalorian'dan geri aldı ve Bebek Yoda'yı Moff Gideon'dan kurtarma çabalarında ona yardım etti. Boba, jenerik sekansında Jabba'nın taht odasına girdiğinde, tahta geçen Jabba'nın eski genelkurmay başkanı Bib Fortuna'yı bulur. Ancak, Bib artık yoldan çıktığında, belki bu yeni dizi Boba'nın, Jabba'nın suç imparatorluğunu tasfiye etmeye ve hatta ele geçirmeye devam ettiğini bize gösterecek.

    Yeni seri, Rosario Dawson'ın "Klon Savaşları"nda Jedi liderliğindeki Ahsoka Tano ve yeni dizi "Rangers of the New Republic"te oynamaya devam edeceği "Ahsoka" da dahil olmak üzere daha önce duyurulan diğer "Mandalorian" yan dizileri arasına katılıyor. Bu spin-off projeler, "Star Wars" haberlerinden bazı diğer önemli parçalarla birlikte, Lucasfilm başkanı Kathleen Kennedy tarafından geçen hafta Disney Investor Day konferansında duyuruldu. Star Wars evreni, 10 yeni yapımla genişeyecek ve hayranlar bu durumdan oldukça memnun.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top