Hesabım
    Giancarlo Esposito, Gus Fring Odaklı ‘Breaking Bad’ Dizisi İstiyor

    Popüler oyuncu, kötü adam rollerine doludizgin devam ediyor..

    Giancarlo Esposito, her şeyi göz önünde bulundurduğunuzda, muhtemelen TV'nin en prestijli oyuncularından biri olarak taçlanacak en olası kişi. Sadece “Breaking Bad”deki muhteşem performansı bile yeterliyken, şu an üç ayrı büyük dizi olan “Better Call Saul”, “The Mandalorian” ve “The Boys”ta kötü adamı oynuyor.  Bu harika bir diziliş ve Esposito kendi yolunu bulursa, "Breaking Bad" kötü adamı Gus Fring'in ilk günlerinin anlatıldığı yeni bir dizi listeye eklenebilir.

    Esquire'a röportaj veren Esposito, “Breaking Bad”deki zamanından ve serinin Gus Fring'e odaklanan bir spin-off projesi için oluşan fikrinden bahsetti. “Breaking Bad” ya da “Better Call Saul”u izlemeyenler için Gus Fring, kesinlikle karşılaşmak istemeyeceğiniz biri olan acımasız bir iş insanı / uyuşturucu patronu. Esposito, bu zihniyetin nereden geldiği konusunda bazı fikirlere sahip. Esposito, “Gus'ın nereden geldiğine dair tüm bu hikayeyi kafamın arkasında saklıyorum. Gus'ın siyasi dünyaya yakın olduğunu hissediyorum. Ve emri geldi. O bir askerdi. Ordu dışında gözlem yapma yeteneği kazandı. Takip edemezsen liderlik edemezsin… Kafamdaki hikayede askeri bir hükümette yüksek görevdeydi. Orada kalıp ülkeyi yönetebilirdi. Ona teslim edildi ama kendisine verilen ne olursa olsun, kendi adamı olmak ve kendi gücünü bulmak için farklı bir yol seçti. Bu onun seçtiği şey." dedi

    Esposito, fikrine daha fazla meşruiyet katmak için aklında bir başlık bile belirlemiş: "The Rise of Gus". Elbette, potansiyel Gus Fring dizisine ulaşmadan önce, Mart 2021'e kadar çekilebilecek ilk "Breaking Bad" ön filmi ve tamamlanması gereken "Better Call Saul" var. Altıncı sezonda Esposito, yapacak çok işinin olduğunu söyledi. Bu nedenle, Gus'ın ilk günleri olmasa da Breaking Bad öncesi hakkında daha fazla şey öğreneceğiz gibi görünüyor.

    "Better Call Saul", Mart 2021'de çekime başlarsa, bölümlerin yılın ikinci yarısında AMC'de yayınlanmaya başladığını görebiliriz. Şu an Esposito'yu "The Mandalorian" ve "The Boys" dizilerinin son sezonlarında izleyebilirsiniz. Önümüzdeki yıl, belki de dört diziyle birden karşımıza çıkabilir. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top