Hesabım
    David Harbour'un Favori Stranger Things Sezonu Hangisi?

    Harbour, kısa bir röportajda en sevdiği sezonu anlattı..

    David Harbour, Stranger Things'in gelecek dördüncü sezonun favorisi olduğunu söylüyor. Harbour, dizide polis şefi Jim Hopper'ı canlandırıyor. İzleyiciler karakteri en son gördüğünde, Rusya'da esir tutuluyordu. Üçüncü sezon sona erdiğinde, Hawkins, Indiana'daki çekirdek grup parçalandı ve hayranlar hevesle yeni sezonu bekliyorlar. Stranger Things dördüncü sezon, Koronavirüs salgını nedeniyle bir dizi gecikmeyle karşı karşıya kaldı. Prodüksiyon, eylül ayında devam etmeden önce Mart 2020'de durduruldu. Dördüncü sezonun ne zaman yayınlanacağına dair hala kesin bir bilgi yok.

    Harbor, People'a verdiği yeni bir röportajda hayranların 4. sezondan bekleyebileceklerinden biraz bahsetti. Black Widow'da da görülecek olan oyuncu, dizinin yaratıcıları Duffer Brothers'ın hayranların ihtiyaç duydukları ve istedikleri şeylere çok uyum sağladığını, aynı zamanda kendi fikirlerini eklemek için biraz geri adım attıklarını söylüyor. Harbour, karakterinden özel olarak bahsetmeye devam etti ve yeni sezonun Hopper'ı farklı bir açıdan gösterdiğini ve bunu şimdiye kadar en sevdiği sezon haline getirdiğini söyledi.

    Harbour; "Dizinin yaratıcıları The Duffer Brothers, hayranların tepkisine çok duyarlı ve senaryoda bir adım öndeler. Sevdiğiniz birçok karakterin, onları sevdiğiniz şeyi yaptığını göreceksiniz ama aynı zamanda onların onu döndürdüğünü ve başka renklere ve diğer tatlara dönüştürdüğünü de göreceksiniz. Hopper'la ilgili görebileceğiniz en güzel şeylerden biri, onun bir koruyucusu olması, bir adalet adamı ve şimdi bir tutsak olması. Kapana kısılmış ve izole edilmiş durumda. Onun ima edilenden tamamen farklı bir rengini göreceğiz. Bu sezon benim favorim, çünkü, gerçekten size yeni renkler ve gerçekte karakterlerin nelerden oluştuğunu gösterecek." dedi.

    Stranger Things, Netflix'in en büyük orijinal dizisi ve sezonlar arası bekleyiş, dizinin hayranları için dayanılmaz olabiliyor. Üçüncü sezon, bir yıldan daha uzun bir süre önce, Temmuz 2019'da yayına girdi ve Netflix, 2021'in başlarında yeni sezon planı yapmıştı ama bunun artık takvimde olmadığı açıkça görülüyor. Şovu yayınlamadan önce bir yıl daha beklemek istemeyecekleri de kesin, bu yüzden ne zaman yayınlanacağına dair henüz bir bilgi bulunmamakla birlikte, prodüksiyon yoluna devam ederse bir yaz veya sonbahar yayınlanması muhtemel gözüküyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top