Hesabım
    Exxen'den Gençlik Dizisi Geliyor: "Öğrenci Evi"

    Acun Ilıcalı'nın kurduğu içerik platformundan bir dizi daha açıklandı..

    Acun Ilıcalı'nın kurduğu, yeni yılla birlikte yayın hayatına başlaması beklenen, Türkiye'nin yeni içerik platformu "Exxen" iddialı geliyor. Neredeyse her gün yeni projelerini duyuran Exxen, geçtiğimiz gün yıldızlar topluluğundan oluşan kadrosuyla göze çarpan Şeref Bey adlı diziyi duyurmuş ve yayınlayacağı diğer şovların ilk duyurularını yapmıştı. Şimdi ise ilk gençlik dizisinden poster yayınlandı.

    Exxen'in yeni açıkladığı dizi, "Öğrenci Evi" adlı bir gençlik dizisi oldu. Platformun resmi sosyal medya hesapların duyuru yapıldı ve dizinin ilk resmi posteri ve oyuncu kadrosu yayınlandı. Posterle birlikte yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi; "Aynı çatı altında dört öğrenci, hepsinin farklı bir hikayesi var… Onları daha yakından tanımaya hazır mısınız?"

    Dizinin oyuncu kadrosunda, TV dünyasının genç ve yetenekli isimleriyle ilk oyunculuk denemesi olan internet fenomenlerinden Bertan Asllani, Baran Bölükbaşı, Samet Kaan Kuyucu, Ceren Balcı, Dilara Gül Demiral, Ozan Güçlü, Merve Nur Bengi, Zülal Sude Güler, Serra Pirinç bulunuyor. Dizinin 1 Ocak 2021 tarihinde platformla birlikte prömiyer yapması ve izleyiciyle buluşması bekleniyor.

    Tims&B'nin yapımcısı olduğu dizinin yönetmen koltuğunda benzer hikayeleriyle tanınan yönetmen Doğa Can Anafarta oturuyor. Dört ev arkadaşı öğrencinin ve etrafındakilerin yaşadıklarının anlatılacağı Öğrenci Evi'nin fragmanının da önümüzdeki günlerde yayınlanması bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top