Hesabım
    ‘His Dark Materials’, Üçüncü ve Final Sezonu Onayı Aldı

    Lyra Belacqua’nın hikayesi son macerasına gidiyor..

    HBO ve BBC, Philip Pullman’ın klasik romanlarından uyarlanan "His Dark Materials"ı üçüncü ve son sezon için yeniledi. İlk iki sezon, kitapları nispeten yakından yansıtıyordu, bu yüzden şovun Pullman'ın üçlemesinin son kitabı olan "The Amber Spyglass" uyarlamasıyla son bir maceraya çıkması şaşırtıcı değil. Yenileme haberi, ikinci sezon finalinin HBO'da yayınlanmasından bir haftadan daha kısa bir süre sonra gelmiş oldu.

    Sekiz bölümlük üçüncü sezon prodüksiyonunun 2021'de Cardiff'te başlaması planlanıyor. "His Dark Materials", ikinci sezonunda Lyra Belacqua (Dafne Keen), Pan ve korkunç annesi Bayan Coulter'ın (Ruth Wilson) maceralarını takip etmeye devam etti. Lyra’nın yolu, cinlerin var olmadığı ve tozun süpürdüğünüz bir şey olduğu başka bir dünyadan bir çocuk olan Will Parry (Amir Wilson) ile derinlemesine iç içe geçti. O esnada, Teksaslı havacı Lee Scoresby (Lin-Manuel Miranda), gizemli bir kaşifi (Andrew Scott) bulmak için tehlikeli bir göreve gönderilir.

    HBO Programlama Başkan Yardımcısı Francesca Orsi, "Phillip Pullman’ın destansı, karmaşık ve kültürel açıdan yankılanan çalışmalarını televizyona getirmek muazzam bir ayrıcalık oldu. BBC'deki inanılmaz ortaklarımıza ve yorulmak bilmeyen Jane Tranter liderliğindeki tüm Bad Wolf ekibine ilk iki sezondaki olağanüstü çalışmaları için teşekkür ederiz. Lyra’nın yolculuğunun bu son bölümü ile üçlemeyi tamamlamayı dört gözle bekliyoruz." dedi.

    Dizinin yönetici yapımcıları arasında Bad Wolf için Jane Tranter, Dan McCulloch, Joel Collins ve Julie Gardner; Philip Pullman, Jack Thorne, Tom Hooper; New Line Cinema için Deborah Forte, Toby Emmerich ve Carolyn Blackwood; ve BBC için Ben Irving yer alyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top