Hesabım
    Korku Serisi "Haunting" Devam Edecek Mi?

    Mike Flanagan ilk açıklamayı yaptı..

    2018 yılında izlediğimiz The Haunting of Hill House ve bu yıl prömiyerini yapan The Haunting of Bly Manor sonrası antolojik serinin yeni bir hikayesini beklemeye başladık. Bu konuda, her sezon başka bir hayalateli ev temalı dizi izleyeceğimizi de öğrenmiştik ama işler beklediğimiz şekilde yürümüyor. Dizinin yaratıcısı, üretken yapımcı Mike Flanagan sosyal medyadan bir hayrana cevap verdi ve ilk kısa açıklamayı yaptı.

    Mike Flanagan, çarşamba günü, antoloji korku serisinin üçüncü sezonunun şu anda kartlarda olmadığını ve belki de hiç olmayacağını tweetledi. Gelecekte başka bir Haunting bölümünün olup olmayacağını soran bir takipçiye yanıt olarak; "Şu anda daha fazla bölüm için bir lan yok. Asla asla deme ama şu anda 2021 ve sonrasındaki diğer @intrepid projelerimizin tam listesine odaklandık. İşler değişirse kesinlikle herkese haber vereceğiz! " dedi.

    Shirley Jackson'ın klasik korku hikayesinden esinlenen Flanagan'ın Hill House'u, Ekim 2018'de prömiyerini yaptığında yayın hizmeti için kusursuz bir hit oldu. İki yıl sonra Henry James'in The Turn of the Screw adlı eserlerinden uyarlanan Bly Manor onu yine başarıyla takip etti. Birkaç Hill House oyuncusu, Oliver Jackson-Cohen, Victoria PedrettiKate Siegel ve Henry Thomas ikinci sezonda yeni karakterleri oynamak için geri döndü.

    Yönetici yapımcı Flanagan, şu anda Haunting serisinin yürütücü yapımcısı Trevor Macy'le başka bir Netflix korku projesi üzerinde çalışıyor. Yeni bir rahip geldikten sonra garip olaylar yaşamaya başlayan bir ada topluluğu hakkında yedi bölümlük bir dizi olan Midnight Mass yakında yine Netflix ekranlarında yer alacak. .

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top