Hesabım
    ‘Cobra Kai’nin Üçüncü Sezonu Erken Prömiyer Yapacak

    Netflix, sevilen diziyi daha erken yayınlamaya karar verdi..

    Yeni bir yıla sıkı dövüşlerle girmeye hazır olun. Netflix, başlangıçta planlanandan bir hafta önce "Cobra Kai"nin üçüncü sezonunu başlatıyor ve tüm bölümleri 1 Ocak'ta yayınlama kararı verdi. Sezon yayınlarının ertesi günü, "Cobra Kai"nin oyuncu kadrosu, sunucular David Spade, Fortune Feimster ve London Hughes'la birlikte dövüş sanatları komedilerinin son sezonu hakkında konuşmak için "The Netflix Afterparty" de yer alacak.

    “Cobra Kai”, Daniel LaRusso ve Johnny Lawrence karakterlerine yeniden hayat veren Ralph Macchio ve William Zabka'nın başrollerini paylaştığı, 1984 yapımı “The Karate Kid” filminin devamı niteliğindeki seridir. Şimdi her ikisi de yetişkinler. Daniel geçmişiyle ilgili cevaplar ararken, Johnny kendi geçmişinde yaptığı şeyler için kurtuluş yolu aramaktadır. Bir zamanlar rakip olan ikili, "Dojo"yu meşhur "merhametsiz" felsefesiyle sensei olarak devralan John Kreese'den (Martin Kove) kurtarmak için bir araya gelmek zorundadır.

    Üçüncü sezon, Miguel'i (Xolo Mariduena) komada bırakan, dojolar arasındaki şiddetli kavgadan sonra yaşananlarla başlıyor. Cobra Kai”de Courtney Henggeler, Tanner Buchanan, Mary Mouser, Jacob Bertrand, Gianni Decenzo ve Peyton List de rol alıyor. Yuji Okumoto ve Tamlyn Tomita da önümüzdeki sezonda görünecek. Dizi, Josh Heald, Jon Hurwitz ve Hayden Schlossberg tarafından kendi prodüksiyon şirketleri Counterbalance Entertainment aracılığıyla yazılıyor ve çekiliyor.

    Will Smith, James Lassiter ve Caleeb Pinkett, Sony Pictures Television adına, Overbrook Entertainment ve Susan Ekins'le birlikte yönetici yapımcılık yapacak. Macchio ve Zabka ortak yapımcılar olarak görev yapıyor. Netflix daha önce "Cobra Kai"nin ilk iki sezonunu YouTube Premium'dan satın aldı. Netflix, tamamen kendi ürettiği ilk sezonu yayınlamış olacak ve dördüncü sezon onayını da çoktan verdi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top