Hesabım
    ATV'nin İddialı Dizisi "Maraşlı"dan Yeni Tanıtım Videosu

    Maraşlı'dan nefes kesen yeni tanıtım!

    Yeni yılın merakla beklenen yapımlarından olan, Atv dizisi “Maraşlı”dan yeni tanıtım videosu yayınlandı ve sosyal medyada gündem oldu. Heyecanı arttıran yeni fragmanı izleyiciyle buluşan Maraşlı'nın yapımını Tims&B Productions üstleniyor. Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, başrollerini Burak Deniz ve Alina Boz’un paylaştığı “Maraşlı”nın yüksek tempolu nefes kesen yeni tanıtımı Atv ekranlarından izleyiciyle buluştu.

    Maraşlı'nın Atv tarafından paylaşılan ilk bölümünün orijinal hikayesine göre; "Mahur’un (Alina Boz) istemeden tanık olduğu cinayet, hayatının bir günde değişmesine neden oldu. Maraşlı’nın (Burak Deniz), aynı gün tanıştığı Mahur’un hayatını kurtarması ve Mahur’un babasının, artık hayatı tehlikede olan kızını korumaya almak için Maraşlı’ya yaptığı teklif ise büyük merak uyandırdı."

    Senaryosunu Ethem ÖzışıkHakan Bonomo ve Ercan Uğur’un kaleme aldığı, yönetmenliğini Arda Sarıgün’ün üstlendiği dizinin kadrosunda, Kerem Atabeyoğlu, Saygın Soysal, Cemil Büyükdöğerli, Rojda Demirer, Melis İşiten, Serhat Parıl, Cihan Yenici, Neslihan Acar, Sinem Akyol, Türkü Su Demirel, Gizem Kala ve Bedriye Rosa Çelik de rol alıyor.

    Dizi Atv'de izlenir mottosuyla, yerli dizilere her zaman ağırlık veren kanal, yine iddalı bir yapımla geliyor ver dizi için geri sayım başladı. Maraşlı, kızı Zeliş’in vurulmasıyla hayatında yeni bir sayfa açan; gözü pek, cesur, adaleti kendi bildiği yollarla sağlamaya çalışan Maraşlı’nın, bir gün istemeden büyük bir olayla karşılaşan Mahur’la tanışması ve hayatını kurtarması sonucu, hem aşkın hem de büyük sırların peşinde soluksuz bir serüvene sürüklenmesini konu alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top