Hesabım
    Yeni ve Farklı Dijital Platform "Gain", Yayın Hayatına Başlıyor

    Gain, sadece mobil uygulama formatında yer alacak..

    Farklı ve yeni bir formatla yayın hataına başlayacak olan Gain, 30 Aralık 2020 tarihinde izleyicilerle buluşacak. Dikey formatta, süre olarak kısa içerikler yayınlayacak olan dijital platform, yalnızca mobil uygulama aracılığıyla yayın yapacak. Yakın zamanda dijital platformlar arasında katılacağı açıklanan Gain, önmeli isimlerin hazırlayacağı içeriklerle ses getirmeyi planlıyor.

    Gain platfomunda farklı içeriklerle yer alacak isimler arasında Ahmet Mümtaz Taylan, Can Bonomo, Engin Günaydın, Devin Özgür Çınar, Gaye Su Akyol, İlber Ortaylı ve Vedat Milor gibi alanının önemli isimleri bulunuyor. 30 Aralık’ta merhaba diyecek olan platformun ilk yayınlarından birisi, mart ayında ilk bölümü yayınlanan, gittikçe daha çok hayran kitlesi edinen, Mücbir Sebepler adlı sohbet programının yılbaşı özel etkinliği olacak. Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş’ın Instagram aracılığıyla yaptığı canlı yayınlarla pandemi döneminde bir sosyal medya fenomenine dönüşen yayın, yılbaşı gecesi Gain’e özel bir program gerçekleştirecek.

    Normal yayınında olduğu gibi, ünlü isimlerin canlı yayınlarla konuk olacağı Mücbir Yılbaşı, 31 Aralık 2020 tarihinde, saat 22:00’den itibaren Gain’de canlı olarak yayınlanacak. Gain, günümüzdeki dijital çağa ayak uyrurarak, dikey fotmatta dizi ve programlar yayınlama hedefiyle yola çıkıyor ve sadece mobil uygulama üzerinden izlenebilecek.

    Başarılı oyuncular Engin Günaydın ve Devin Özgür Çınar’ın başrollerini paylaştığı yeni dizi "10 Bin Adım" da ocak ayında Gain’de yer bulacak. Platformun ilk dizisi olacak 10 Bin Adım, son yıllarda sağlık açısından sürekli dillendirilen “günde 10 bin adım” önerisi üzerinden birlikte yürümeye karar veren iki eski sevgili Ezgi ve Memet’in iki yeni yol arkadaşı olma hikâyesini anlatacak. Onar dakikalık bölümler halinde ve elbette dikey formatta yayınlanacak olan diziyi Devin Özgür Çınar yazarken, yönetmen koltuğunda Duygu Güzelmeriç oturuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top