Hesabım
    Exxen Dizisi "Hükümsüz"den İlk Detaylar!

    Exxen, içerik yağmuruna devam ediyor..

    1 Ocak tarihinde yayın hayatına başlaması beklenen ve hemen her gün bir içerik tanıtımı yapan Exxen'in son bombası Hükümsüz adlı dizi oldu. Daha önce hakkında haberler çıkan, hatta Nurgül Yeşilçay'ın kadrodan çıktığı bildirilen dizi son halini aldı ve yapım tüm hızıyla sürüyor. Diziden nihai kadro ve ilk poster sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıldı.

    Dizinin yapımcılığını, Ayla, Müslüm ve Naim gibi son dönemin çok izlenen yapımlarıyla tanınan Mustafa Uslu üstleniyor. Yönetmen koltuğunda ise Vizontele, G.O.R.A., Yahşi Batı ve Aşk Tesadüfleri Sever serisiyle tanınan Ömer Faruk Sorak oturuyor. Dizi, gerçek olaylardan uyarlanacak ve suç / polisiye türlerini izleyicilerle buluşturacak.

    “Katledilen hayallerin gerçek hayat hikayeleri” başlığıyla paylaşılan posterde gazete kupürleri yer alıyor ve gerçek olayların manşetleri göze çarpıyor. Bu manşetlerde kadın cinayetleri vurgusu çoğunlukla yer alıyor ve dizinin temelinde bu olayların anlatılması bekleniyor. Dizinin diğer yapımlar gibi bir mini dizi formatında olması ve şimdilik tek sezon yayınlanması planlar arasında.

    Dizinin oyuncu kadrosunda ise yetenekli ve tanınmış oyuncular yer alıyor. Burçin Terzioğlu, Hande Doğandemirİsmail Hacıoğlu ve Alican Yücesoy, son dönem TV çalışmalarıyla daha çok konuşuldular ve ekranlarda sıklıkla yer almaya başladılar. Hükümsüz dizisi için bir tarih verilmedi ama Exxen'in yayın tarihi olan 1 Ocak, çoğu program için aynı zamanda prömiyer tarihi anlamına geliyor.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top