Hesabım
    Aleyna Tilki ve Cemal Can Canseven'li "İşte Bu Benim Masalım"dan Fragman

    Exxen, iddialı diziden ilk fragmanı yayınladı..

    Exxen'in merakla beklenen dizilerinden İşte Bu Benim Masalım'dan ilk fragman yayınlandı. 1 Ocak 2020 tarihinde yayın hayatına, platformla birlikte başlaması beklenen dizi, sahne korkusu olan bir genç kadının yaşadıklarını konu alıyor. Dizinin başrollerinde ise pop şarkıcısı Aleyna Tilki ve Survivor yarışmasının son şampiyonu Cemal Can Canseven yer alıyor.

    Eğlenceli hikayesi ve müzikal anlatımıyla fark yaratmayı hedefleyen dizinin yönetmenliğini Kocan Kadar Konuş, Arif v 2016, Görümce, Hedefim Sensin ve Patron Mutlu Son İstiyor filmlerinden tanıdığımız Kıvanç Baruönü'nün üstlendiği dizinin senaryosunu ise Deniz Gürlek ve Melek Seven birlikte yazıyor. Dizi, 1 Ocak'ta prömiyer yapacak.

    Dizinin oyuncu kadrosunda Cemal Can Canseven ve Aleyna Tilki dışında da tanınmış isimler bulunuyor. Bu isimler arasında Hasan Denizyaran, Merve Sevin, Göksun Büyükkahraman, Faruk Aran, Sude Oduncu, Bengü Gürses, Kamil GülerZeynep Kankonde Mbuyı ve efsaneler arasında yer alan usta oyuncu Nevra Serezli yer alıyor. 

    Exxen, İşte Bu Benim Masalım dışında, "Gibi", "Hükümsüz", "Öğrenci Evi", "Şeref Bey", "Vahşi Şeyler", "Yetiş Zeynep" ve "Sihirli Annem" dizileriyle ve "Konuşanlar", "Buraların Yabancısıyız" ve "Tolgshow" gibi şovları yayınlayacağını duyurdu. Bütün programların ve içeriklerin, Exxen'le birlikte 1 Ocak 2020 tarihinde prömiyer yapması bekleniyor.   

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top