Hesabım
    Haluk Bilginer'li Exxen Dizisi "Şeref Bey"den Fragman

    Dizinin yönetmen koltuğunda Onur Ünlü oturuyor..

    Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu ve iddialı projelerle 1 Ocak 2021 tarihinde yayın hayatına başlamak için geri sayımda bulunan Exxen'in açıkladığı ilk dizi olan Şeref Bey'den fragman yayında. Birbirinden yeteneklei ve tanınmış oyuncuların kadrosunu oluşturduğu dizi kara komedi olarak tanımlanıyor ve yönetmen koltuğunda Onur Ünlü yer alıyor. Senaryo ise Yusuf Reha Alp'e ait. 

    Hayatı kaosa dönen bir adamın hikayesinin anlatılacağı dizinin oyuncu kadrosunda Haluk BilginerSongül ÖdenŞükran OvalıErtan SabanEcem UzunAhmet Rıfat SungarSerhat Kılıç ve Devrim Yakut bulunuyor. Most Production yapımı dizinin senaryo konseptini ise son dönem çektiği komedi filmleriyle adından söz ettiren Ali Atay yaptı.  

    Exxen'in diğer projeleri arasında Tolga Çevik'in komedi şovu Tolgshow, Feyyaz Yiğit komedisi Gibi, Youtube'un pandemi döneminde en çok ilznene içeriği olma başarısı gösteren Hasan Can Kaya imzalı talk-show Konuşanlar ve birçok dalda yeni içerik bulunuyor. Acun Ilıcalı'yla özdeşleşen Masterchef, Survivor, O Ses Türkiye ve benzeri yarışma içeriklerinin de Exxen'de yayınlanması bekleniyor.

    Şeref Bey'in dışında, Sihirli Annem'in yeni bölümleri, Zehirli Çiçekler, Hükümsüz, Vahşi Şeyler, Eziklerin Savaşı, Öğrenci Evi, Yetiş Zeynep, İşte Bu Benim Masalım ve Yaş 17 isimli yeni diziler de görücüye yavaş yavaş çıkıyor. Exxen, hemen her gün yeni bir projenin posterini ya da fragmanını paylaşıyor.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top