Hesabım
    Netflix'ten Yılın Özetini Anlatan "La Casa de Papel" Videosu

    2020'den daha kötü tek bir şey var: "Arturo"

    Netflix, 2020 yılının bir özetini yapmak için özel bir video paylaştı. 2020'nin özeti şeklinde başlayan videoda La Casa de Papel dizisinden sahnelere ve Arturo adlı karaktere yer verildi. Yapılan kurguda pandemiye göndermeler yapıldı ve aylara bölünerek tüm dünya gibi bizim yaşadıklarımıza da yer verildi. Videonun paylaşımında Netflix, "Herkese mutlu yıllar. (Sen hariç Arturo) cümlesini kullandı.

    Videonun sonlarında 2020'den daha kötü olan tek şeyin Arturo olduğu vurgusu yapılırken, La Casa de Papel'den Covid çağrışımlı sahnelerine kurgusal numaralarla yer verildi. Ateş ölçülen bir sahne, dışarı çıkmak istemekle ilgili başka bir sahne ve kapana kısılmışlık hissiyatının gösterildiği önemli bir sahne videoda yer aldı ama eğlenceli bir müzikle bunun esprili bir gönderme olduğu vurgusu yapıldı.

    Hepimiz, ocak ve şubat aylarında son derece keyifli ve hayatımıza her zamanki gibi devam ederken, mart ayıyla birlikte, ilk vakanın açıklanmasını takiben evlerimize kapandık, yaz aylarında ilk dalganın devamında kendimizi her ne kadar dışarı atsak da gelinen noktada yeniden kısıtlamalara ve evde daha çok zaman geçirmeye dönüş yaptık. Umarım, 2021 yılında tüm bunlardan kurtulmuş bir şekilde sinema salonlarına koşabiliriz. Bu arada, La Casa de Papel'in beşinci kısım hazırlıkları sürüyor ve dizinin 2021 yılı içerisinde yayında olması planlanıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top