Hesabım
    Exxen'in İddialı Dizisi "Hükümsüz"den Fragman!

    Engellenebilir her ölüm, cinayettir!

    Yayın hayatına başlamak için gün sayan, Acun Ilıcalı'nın kurduğu içerik platformu Exxen'in iddalı dizilerinden Hükümsüz'ün fragmanı yayınlandı. Nurgül Yeşilçay'ın kadrodan çıktığı bildirilen dizi 1 Ocak 2021 tarihinde, diğer içeriklerle birlikte prömiyerini yapacak. Geçtiğimiz gün posteri yayınlanan dizi, kadın cinayetlerini konu edinecek.

    Dizinin yapımcılığını, Ayla, Müslüm ve Naim gibi son dönemin çok izlenen yapımlarıyla tanınan Mustafa Uslu üstleniyor. Yönetmen koltuğunda ise Vizontele, G.O.R.A., Yahşi Batı ve Aşk Tesadüfleri Sever serisiyle tanınan Ömer Faruk Sorak oturuyor. Dizi, gerçek olaylardan uyarlanacak ve yayınlanan ilk fragmanda bu konuya da vurgu yapılıyor.

    “Katledilen hayallerin gerçek hayat hikayeleri” mottosuyla yayın hayatına başlayacak olan dizinin ilk bölümünde de bir kadın cinayeti işlenecek. Posterinde yer alana gazete kupürlerinde gerçek olayların manşetlerine yer verilmişti. Dizinin diğer yapımlar gibi bir mini dizi formatında olması ve şimdilik tek sezon yayınlanması planlar arasında.

    Dizinin oyuncu kadrosunda TV ve sinema dünyasının tanınmış isimleri bulunuyor. Burçin TerzioğluHande Doğandemirİsmail Hacıoğlu ve Alican Yücesoy, TV kariyerilerine bir yenisini daha eklemek üzereler. Exxen, tüm içerikleriyle birlikte 1 Ocak 2021 tarihinde yayında olacak. Platform için bir deneme süresi ve farklı paketlerde abonelik seçenekleri sunuluyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top