Hesabım
    Exxen'in Gençlik Dizisi "Öğrenci Evi"nden Fragman

    Dizi, diğer içeriklerle birlikte 1 Ocak'ta prömiyer yapacak..

    Acun Ilıcalı'nın kurduğu, 1 Ocak 2020 tarihinde tüm içerikleriyle yayın hayatına başlayacak olan Exxen'in gençlik dizisi Öğrenci Evi'nden fragman yayında. Geçtiğimiz günlerde posteri yayınlanan ve oyuncu kadrosou tanıtılan dizinin bu kez fragmanı görücüye çıktı. Fragman, nasıl bir dizi izleyeceğimiz konusunda bize eğlenceli bir fikir vermiş oldu.

    Exxen'in ilk dizilerinden biri olan "Öğrenci Evi"nin fragmanı, platformun resmi sosyal medya hesapları ve Youtube kanalından paylaşıldı. Fragmanın açıklama kısmına Exxen'in yazdığı not, konusu hakkında da izleyiciye bilgi veriyor. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Aynı çatı altında dört öğrenci, hepsinin farklı bir hikayesi var… Onları daha yakından tanımaya hazır mısınız?"

    Dizinin oyuncu kadrosunda, TV dünyasının genç ve yetenekli isimleriyle ilk oyunculuk denemesi olan internet fenomenlerinden Bertan AsllaniBaran BölükbaşıSamet Kaan Kuyucu, Ceren Balcı, Dilara Gül Demiral, Ozan Güçlü, Merve Nur BengiZülal Sude GülerSerra Pirinç bulunuyor. 

    Tims&B'nin yapımcısı olduğu dizinin yönetmen koltuğunda benzer hikayeleriyle tanınan yönetmen Doğa Can Anafarta oturuyor. Dört ev arkadaşı öğrencinin ve etrafındakilerin yaşadıklarının anlatılacağı Öğrenci Evi, diğer tüm içeriklerle ve yayın platformunun kendisiyle birlikte 1 Ocak 2020 tarihinde prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top