Hesabım
    Mark Hamill, Luke Skywalker’ın Dönüşü İçin Teşekkür Etti

    Hamill, teşekkür mesajını The Mandalorian ekibine iletti..

    Mark Hamill, Luke Skywalker'ın ikinci sezon finalindeki dönüşünü düzenledikleri için The Mandalorian yaratıcıları Jon Favreau ve Dave Filoni'ye teşekkür etti. The Mandalorian'ın ilk sezonu büyük Star Wars evreninde basit bir hikaye anlatsa da, ikinci sezon bir dizi büyük karakter ekleyerek hikayeyi önemli ölçüde artırdı. Boba Fett (Temuera Morrison) şaşırtıcı bir şekilde yeniden dirildi ve kendi spin-off serisine bile ilham verdi. Animasyon karakterleri Bo-Katan Kryze (Katee Sackhoff) ve Ahsoka Tano (Rosario Dawson da kendi şovunu yapıyor) canlı aksiyon köklerini ortaya koydu. Hayranlar hepsini gördüklerini düşündüler ancak ikinci sezon finali en büyük sürprizi ortaya çıkardı.

    The Mandalorian'ın ikinci sezonunun çoğu, Din Djarin'in (Pedro Pascal) bebek Grogu'ya bakıp onu eğitebilecek bir Jedi bulma yolculuğuna odaklandı ve bir noktada Grogu, Galaksi'deki birine seslenmek için Güç'ü bile kullandı. Star Wars efsanesi Luke Skywalker çocuğu almak için gerçekten destansı bir şekilde geldiğinde, tam olarak ulaştığı kişi sezonun sonuna kadar bir sır olarak saklandı. Luke'un Mandalorian cameosu bir sır olarak saklandı ve hayranları şaşkına çeviren ve hayrete düşüren bir değişiklik yarattı. Bunu daha da özel kılan, Hamill'in Luke'un görünümünde parmağının olmasıydı.

    Şimdi, Mandalorian finalinin başlamasından neredeyse iki hafta sonra, Hamill, bunu gerçekleştiren insanlara teşekkür ederek sosyal medyada tatlı bir mesaj paylaştı. Hamill, bölümden kukuletalı bir Luke fotoğrafı paylaştı ve şöyle yazdı: "Bazen en büyük hediyeler en beklenmedik şeylerdir ve verilene kadar istediğinizi asla farketmediğiniz bir şeydir." Bu notu #ThankYouJonAndDave hashtag'iyle kapattı ve tüm olaya dahil olduğu için minnettarlığını daha da vurguladı. 

    CGI, Hamill'e Return of the Jedi'ın sonunda sahip olduğu genç görünümü vermesine rağmen, The Mandalorian'ın finalini çekerken kesinlikle setteydi. Bölümün sonunda görünen Luke, zaten son derece iyi karşılanan bir sezonu kapattı ve birçok kişiye Disney'in yeni Star Wars çabaları hakkında hala heyecanlanmak için nedenler olduğunu kanıtladı. The Mandalorian'daki Luke, devam filmi üçlemesindeki yayından dolayı hayal kırıklığına uğramış hayranlar için bir anlam ifade ediyordu ve Hamill için de çok önemli olduğu aşikar. Şimdi hayranların aklındaki büyük soru şu: Luke gelecekte Mandalorian'a geri dönecek mi? Bu kadar önemli bir karakter olduğu düşünüldüğünde, ileriye dönük dizide büyük bir rol oynaması pek olası görünmüyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top