Hesabım
    "The Office"in Yıldızlarından Angela Kinsey, Koronavirüs'e Yakalandı!

    Yıldız oyuncu ailesinin virüse yakalandığını açıklamıştı..

    En çok, The Office dizisinde 188 bölüm canlandırdığı Angela karakteriyle tanınan Angela Kinsey, Covid için pozitif test sonucu aldı. The Office'te canlandırdığı katı ve ağzı sıkı muhasebecinin aksine Kinsey, hayranlarına sosyal medya aracılığıyla hayatı hakkında çok düzenli olarak güncelleme paylaşan, sıcak ve konuşkan bir kişi. Kinsey, birkaç gün önce Instagram'da, aile üyelerinin virüse yakalandığını, üvey oğullarından başlayıp ardından kızı ve kocası Joshua Snyder'e yayıldığını yayınladı.

    Oyuncu, ailesinin "dışarı çıkmadığını" bu yüzden virüsü nereden kapmış olabileceklerinden emin olmadığını söyledi. Aynı gönderide Kinsey, hala negatif test sonucu olduğu için Noel'de maske takacağını söyledi. Salı günü ise kötü haberi verdi ve kendisinin de yakalandığını açıkladı. Instagram hikayesinde doğruladığı gibi Kinsey, Covid-19 vakalarından biri haline geldi. Sabah erken saatlerde kendini iyi hissetmediğini ve tekrar test edildiğini söyledi. Birkaç saat sonra, "4 Covid pozitif insanla yaşadığım için olasılıkların bana karşı olduğunu biliyordum" diyerek test sonuçlarının pozitif olduğunu yayınladı.

    Kinsey ayrıca, ailesinin geri kalanının daha iyi hissetmeye başladığını, çocuklarının şu anda "duvarlardan zıpladığını" ve kocasının biraz yorgun olsa bile daha iyi hissettiğini söyledi. Umarız Kinsey de hafif bir virüs vakası olarak hastalığı geride bırakır. Birçok Hollywood yıldızı gibi, Kinsey de TV ve film prodüksiyonunun yeniden başlamasından bu yana vakalarda büyük bir artış görülen L.A. County'de yaşıyor. Aslında, bölge enfeksiyonlarla o kadar darmadağın oldu ki, Los Angeles İlçe Sağlık Departmanı, Hollywood'u yayılmayı kontrol altına almak için film çekmeyi bırakmaya bile çağırdı. Birçok film seti, virüse yakalanan insanlar nedeniyle zaten üretimi durdurmak zorunda kaldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top