Hesabım
    Kurtlar Vadisi Ekranlara Geri Dönüyor

    Dizi, 5 yıl aradan sonra yeni macerasıyla geliyor..

    TV tarihinin en çok konuşulan, en çok sevilen ve aynı zamanda de en çok tepki toplayan dizisi kuşkusuz Kurtlar Vadisi'dir. Hayranları arasında orijinal seriden sonrasını sevmeyenler de az değil. Her şeye rağmen reyting konusunda sorun yaşamayan dizi, bir kez daha ekranlara geri geliyor. Bu kez dizinin adı Kurtlar Vadisi: Kaos olarak belirlendi.

    Kurtlar Vadisi Kaos, Show TV ekranlarında yer alacak ve şubat ayında izleyiciyle buluşacak. Dizinin başrol oyuncusu olan ve Polat Alemdar karakterine hayat veren Necati Şaşmaz dizi hakkında; "“Kaos yönetimi diye bir ideoloji var. O ideolojide dünyayı kaosa yöneltip, kaos ile yönetmek. Biz de bu kaos yönetiminden nasıl kurtulabiliriz, nasıl çıkış sağlayabiliriz derdini anlatmaya çalışacağız. Kaos durumlarında elimizden neler alınır, nelere karşı savaşmamız gerekir, nelerden muzdarip olabiliriz. Bunları hikayemizde anlatmaya çalışacağız. Yakın coğrafyamızda, körfez olsun, bu civardaki ülkelerde, siyasi ve coğrafi denklemde bizler nerede olacağız, nasıl duracağız, neler yapabiliriz. Bunları irdeleyecek hikayelerimiz olacak. Global anlamda da Myanmar’dan Afganistan’dan Makedonya’ya hatta Amerika’ya uzanan hikayeler olacak diye şimdiden müjde verebilirim.” dedi.

    İlk dizi, Kurtlar Vadisi adıyla 2003 yılında yine Show TV'de yayınlandı ve 97 bölümden oluşuyordu. Daha sonra Kurtlar Vadisi Terör adında bir dizi yayınlanmaya başladı ama tepkilere neden olduğu için RTÜK tarafından yayından kaldırıldı. Daha sonra, 2007 yılında Kurtlar Vadisi Pusu yayına başladı. 10 sezon ve 300 bölüm yayınlanan dizi, ilk 3 sezon boyunca Show TV'de yer aldı. 4. sezonda Star TV'ye geçen dizi,  5. sezonda ise Atv'ye transfer oldu. 6. sezon TNT'de yayınlandıktan sonra. 7 ve 8. sezonlar yeniden Atv'de yer aldı. Son iki sezon Kanal D'de yayınlandı ve dizi, yayın hayatına veda etti.

    2016 yazında sona eren diziden yaklaşık 5 yıl sonra Kurtlar Vadisi Kaos yayınlanacak. Dizinin yeni sezonu orijinal kanal Show TV'de yer alacak ve yine orijinal gün ve saati olan perşembe akşamları saat 20.00'de gösterilmesi bekleniyor. Necati şaşmaz yeniden Polat Alemdar olarak başrolde yer alacak. Diğer oyuncuların ise yakında açıklanması bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top