Hesabım
    Jodie Whittaker, ‘Doctor Who’dan Ayrılabilir!

    Gelecek sezon Whittaker'sız mı olacak?

    İngiliz gazetesi Daily Mirror'da yayınlanan bir habere göre, Jodie Whittaker, ikonik BBC bilim kurgu dizisi “Doctor Who”dan gelecek sezon ayrılabilir. The Mirror, oyuncunun ayrılışının gizli tutulduğunu ancak sette açık bir sır olduğunu bildiriyor. Whittaker, meşhur karaktere hayat veren 13. oyuncu ve karakteri oynayan ilk kadın oyuncu unvanına sahip.

    Bir BBC sözcüsü Variety'ye "Jodie’nin programdaki geleceğiyle ilgili herhangi bir spekülasyon hakkında yorum yapmayacağız." dedi. Yorum için ulaşılan Whittaker temsilcileri ise herhangi bir açıklama yapmamayı tercih etti ev en azından haberi yalanlamamış oldu. Üç sezon sonra Whittaker'ın ayrılması olağandışı olmayacaktı ve planlanan buydu ama gelecek sezon olacak bir ayrılık tamamen sürpriz olacak.

    Mirror raporu ayrıca Whittaker’ın yardımcı yıldızları Bradley Walsh ve Tosin Cole'un da gösteriden ayrılmaya hazır olduğunu, ancak şovun yönetmeni Chris Chibnall'ın kalacağını belirtiyor. BBC, 1 Ocak'ta yaptığı açıklamada aktör ve komedyen John Bishop'ın "Doctor Who"nun oyuncu kadrosuna Dan adlı bir karakterle katıldığını duyurdu. “Doctor Who” nun 13. sezonu Kasım 2020'de çekimlere başladı. Bishop çoktan çekime başladı ve bu yıl BBC One'da dizi başladığında ilk kez karşımıza çıkacak.

    BBC Drama'nın yöneticisi Piers Wenger, “John Bishop'ın 'Doctor Who'ya katılmasından dolayı çok heyecanlıyız. Jodie Whittaker ve Mandip Gill'in yanı sıra John, diziye harika bir katkı verecek ve bundan hiç şüphemiz yok. "Doctor Who" 1963'te başladı ve insan görünümlü dünya dışı bir varlık olan The Doctor olarak bilinen bir Zaman Lordu'nun maceralarını takip ediyor. Doktor, Tardis adında zamanda yolculuk yapan bir uzay gemisiyle evreni dolaşıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top