Hesabım
    Clancy Brown, ‘Dexter’ın Yeni Sezonunda Yer Alacak

    Brown, dizinin geri dönüşünde başrollerden birini oynayacak..

    Showtime'daki yaklaşan “Dexter” canlanmasında Clancy Brown'un başrolde oynayacağı doğrulandı. Brown, dizinin baş kötü adamı Kurt Caldwell olarak rol alacak. Caldwell, küçük Iron Lake kasabasının resmi olmayan belediye başkanı olarak tanımlanıyor. Tıpkı babasının yaptığı gibi, büyük kamyonları sürmekten, şimdi birkaç kamyona ve yerel kamyon durağına sahip olmaya geçerek Amerikan rüyasını gerçekleştiriyor.

    Caldwell, güçlü, cömert, herkes tarafından sevilen gerçek bir halk adamı. Eğer arkanızdaysa, kendinizi kutsanmış sayın. Ama Kurt'u geçerseniz veya onun değer verdiği birini incitirseniz, Tanrı yardımcınız olsun. Brown, daha önce duyurulan, seri katil olarak diziye geri dönecek olan lider oyuncu Michael C.Hall'a katılmış olacak. Bu rol, Brown'u daha önce ağın popüler dizisi "Billions"ta Waylon "Jock" Jeffcoat karakterini oynadığı Showtime'a geri getiriyor.

    Brown, "Highlander" filmindeki canavar Kurgan ve diğer birçok rolün yanı sıra "The Shawshank Redemption" filmindeki Gardiyan Hadley rolüyle kötü adamları oynamaya yabancı değil. 20 yılı aşkın süredir "Spongebob Squarepants"te Bay Krabs karakterini seslendirmesiyle de tanınıyor. Ekim ayında Showtime'da sipariş edilen “Dexter”ın yeniden canlandırılmasının konusu hakkında çok az şey biliniyor. Yayıncı, 2021'de bir sonbahar başlangıcı için aldığı set tarihiyle birlikte 10 bölüm sipariş etti.

    Hall, gösterinin Showtime'daki sekiz sezonluk orijinal çalışması boyunca Dexter Morgan olarak rol aldı. Dexter, Miami Polis Departmanı'nda bir uzman olarak çalışırken, özellikle diğer seri katilleri hedef alan bir seri katildi. En iyi drama dizisi için Altın Küre ve Emmy adaylıkları alan dizide, Hall, bir dramada en iyi erkek oyuncu dalında Emmy ve Altın Küre dalında beş kez üst üste aday gösterildi ve 2010'da Altın Küre'yi kazandı. John Lithgow, dördüncü sezonda konuk oyuncu rolüyle Emmy ve Altın Küre aldı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top