Hesabım
    Resmi Açıklama Geldi: "The Office" Geri Dönecek Mi?

    Dizinin showrunnerı gelecek planlarından bahsetti..

    The Office hayranları arasında artık bir umut duygusu var, çünkü showrunner Greg Daniels, şu anda geliştirme aşamasında olmasa da yeniden başlatmanın mümkün olabileceğini söyledi. NBC dizisi, Netflix hayranlarının boş zamanlarında eğlenmelerini sağladıktan sonra popülaritesini artırdı. Gösteri, yakın zamanda yeni yayın hizmeti Peacock tarafından satın alındı. Bu, çok beklenen bir Office yeniden başlatma veya bir tür spin-off için sahneyi potansiyel olarak hazırlayabilecek bir hareket olabilir.

    Hayranların favorileri, aşırı başarılı satıcı Dwight Schrute'yi oynayan Rainn Wilson ve şakacı Jim Halpert'i oynayan John Krasinski, ekranda Dunder Mifflin işyerine geri dönmek istediklerini ifade ettiler. Ancak, The Office yıldızı Steve Carell, bir canlanmanın kötü bir fikir olduğunu düşünüyor. Ona göre, oyuncu kadrosu ve ekip ne kadar uğraşırsa uğraşsın, asla orijinaliyle aynı olmayacak. Carell aslında yedinci sezonda gösteriden ayrıldı ve birçok hayran şovun esas kıvılcımının onunla birlikte söndüğü konusunda hemfikir.

    Collider'a göre, kadronun yeniden başlatmaya olan farklı derecelerde ilgisine rağmen, The Office programcısı Greg Daniels hiçbir kapıyı tamamen kapatmıyor. Şu anda geliştirilmekte olan bir Office devamı olmamasına rağmen, Daniels gelecekte bir noktada mümkün olabileceğini söyledi. Ayrıca, eğer bir gün bu gerçekleşirse, kesinlikle dahil olmak isteyeceğini belirtti ama şu anda başka iki şov üzerinde çalışmakla meşgul. Bunlar, Amazon'un karanlık bilim kurgu komedisi Upload ve Netflix iş yeri komedisi Space Force.

    Daniels, The Office için önemli bir isim ve işin içinde olması başarı şansını artırabilir ama hayranların çoğu belki de tadında bırakmak niyetindedir. Bunun yanı sıra, Fuller House, Twin Peaks: The Return ve Gilmore Girls gibi birçok başarılı devam projeleri de mevcut. Umarız, tamamen aynı ekiple, Daniels ve oyuncu kadrosunun geri kalanının Carell'ı ikna ettiği bir sonucu görebiliriz ama bunun yakın bir zamanda olmayacağı da bir gerçek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top