Hesabım
    BluTV Dizisi "Bonkis"ten İlk Tanıtım Videosu Geldi

    Dizi, 22 Ocak tarihinde prömiyer yapacak.

    Türkiye’nin en önemli dijital platformlarından BluTV, yakın zamanda 2021 yılında yayınlayacağı yeni yerli yapımlarını duyurmuştu. Bu seçkideki özel yapımlarından ilki olan ‘Bonkis’, 22 Ocak’ta izleyici karşısına çıkacak ve pömiyerini BluTV ekranlarında yapacak. Farklı hikayesi ve dikkat çekici karakterleriyle merakla beklenen dizinin ilk tanıtım videosu ise bugün yayınlandı.

    BluTV’nin yeni dizisi ‘Bonkis’, bir yandan ‘Bonkis’ adını verdiği kafesini ayakta tutmaya çalışırken bir yandan da ilişki durumu, geçmiş ilişkileri ve ailesi tarafından köşeye sıkıştırılan hayalperest ve inatçı Deniz’in trajikomik hikayesini seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Dizinin ilk tanıtım videosu, 35 yaşına gelen Deniz’in annesi ve babasından borç istemek için ayna karşısında yaptığı provaları gözler önüne sererken Deniz’in karmaşık olduğu kadar komik olan hayatından da ipuçları veriyor.

    Senaryosunu Deniz Tezuysal’ın yazdığı ve aynı zamanda başrolünde yer aldığı dizinin kadrosunda Vildan Atasever, Öykü Naz Altay, Sergen Deveci, Burak Sevinç, Serhat Parıl, Lale Mansur ve Cem Emüler gibi isimler yer alıyor. ‘Bonkis’in yönetmen koltuğunda ise ‘Kar’ ve ‘Beni Sevenler Listesi’ filmlerinden tanıdığımız Emre Erdoğdu oturuyor. Eğlenceli ve trajikomik hikayesiyle ‘Bonkis’ 22 Ocak’ta sadece BluTV’de!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top