Hesabım
    Bill Hader, ‘Barry’nin Geleceği Hakkında Konuştu

    Dizi, devam sezonları için onay aldı mı?

    HBO'nun sevilen kara komedi dizisi “Barry”nin yeni bölümlerini en son gördüğümüzden bu yana bir buçuk yıldan fazla zaman geçti ve devam edip etmeyeceği konusunda şüpheler var. Çünkü, onay alan diziler bile sonradan iptal edilebiliyor. Bu şüpheyi nispeten giderecek haber Bill Hader'dan geldi. Dizinin yazarları zaten çok ileride, üçüncü ve dördüncü sezonun tamamını yazmış durumdalar.

    Haberler, dizinin yıldızı ve yaratıcılarından Bill Hader'den geldi ve kısa süre önce "Late Night With Seth Meyers" programına çıktığında gösterinin durumunu anlattı. Tahmin edildiği üzere, pandemi kilitlenmesi prodüksiyonun sete girmesini engelledi ama şovun yazarları yılı meşgul olarak geçirdi. Pandemi süresince daha çok yazmak içim imkan buldular.

    Hader, "Tam mart ayında kilitlenme olduğunda, çekimlere bir hafta kalmıştı. Çok sayıda insanın olduğu bir odaya en son girdiğimde üçüncü sezonun ilk iki bölümleri masaydı ve okumaya hazırdık. Sonra hepsi kapandı. Bu süre zarfında, üçüncü sezon tamamen yazılmış ve kullanıma hazır halde. Dördüncü sezonun da bitmek üzere olduğunu söyleyebiliriz. Tekrar çekime başlayana kadar bekliyoruz." dedi. 

    “Barry”, HBO'nun son yıllarda ürettiği en iyi komedilerden biri. Profesyonel bir tetikçinin yanlışlıkla Los Angeles'ta bir oyunculuk dersine girip hayat seçimlerini sorguladığı bir hikayesi var. Dizi, derinlerde kim olduğunuza karşı dürüst olmanın zorluklarını ve değişip değişemeyeceğimizle ilgili zor soruları incelemeye devam ediyor. Nihayetinde, Hader'in hit şovu, derinden insan olmanın ne anlama geldiğiyle, öldürücü içgüdülerle ilgili.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top