Hesabım
    Snowpiercer'ın İkinci Sezonundan Fragman!

    İkinci sezondan son detaylar da belli oldu..

    "Snowpiercer"ın TNT uyarlaması, Oscarlı yönetmen Bong Joon Ho'nun uzun metrajlı filmiyle karşılaştırıldığında sönük olsa da drama dizisinin kablolu yayın kanalı için bir hit olduğunu inkar etmek mümkün değil. Aslında dizi, kanalın reytinglerinde ve kendi alanında 2020'nin 1 numaralı yeni kablo dizisi olarak duruyor. Bu nedenle, ikinci sezonda hikayenin nerede devam ettiğini görmekten dolayı heyecan duyacak pek çok insan var.

    "Snowpiercer"ın ikinci sezonunun fragmanına bakılırsa, gösteri ıssız, donmuş cehennemde dolaşan ve vatandaşları arasında büyük bir sınıf savaşının yaşandığı devasa bir trende gerçekleşmeye devam ediyor. Bu aslında tamamen doğru değil. Görüldüğü üzere, Snowpiercer'a giden ikinci bir tren var ve onunla birlikte Bay Wilford, tüm saçmalıkların arkasında yatan büyük kötü olarak karşımıza yeni sezonda çıkacak. İkinci sezon, Bay Wilford ve Layton arasında, halkı ikiye bölmekle tehdit eden yeni bir rekabet başlatıyor. Yeni treni ve yeni teknolojisiyle Layton'ı mı yoksa Bay Wilford'u mı takip edeceğinize karar verin! 

    Dizide yeni katılan ünlü oyuncu Sean Bean, önceki sezonun yıldızları Jennifer ConnellyDaveed Diggs ve Rowan Blanchard başrollerde yer alıyor. “Snowpiercer”ın ikinci sezonu 25 Ocak'ta TNT'de prömiyer yapacak ve izleyiciyle buluşacak. Ülkemizde ise, pek alışık olmadığımız bir biçimde, dizinin yeni bölümü haftalık olarak Netflix Türkiye'de yayınlanıyor.

    Dizinin resmi özet bilgisine göre; Birinci sezonun sonunda, devrimden kurtulanlar parçaları toplamaya ve artık birleşmiş sınıflar arasında kırılgan bir barışı sürdürmeye çalışıyorlar ve Layton (Daveed Diggs) trenin lideri olarak ortaya çıkıyor. Bay Wilford'un (Sean Bean) hayatta olduğunu ve rakip bir trene binmek üzere olduğunu keşfeden Melanie (Jennifer Connelly), Snowpiercer'ı istila etmesini önlemek için dışarı çıkma riskini göze alır. O oradayken, Melanie’nin öldüğünü düşündüğü kızı Alexandra’nın (Rowan Blanchard) hayatta olduğu ve Wilford’un adanmış koruyucusu olduğu ortaya çıkar. İkinci sezonda, tamamen yeni bir güç mücadelesi ortaya çıkacak ve insanlar, Layton'a ya da yeni bir trene, yeni teknolojiye ve herkesin tahmin yürütmesini sağlayan bir oyun planına sahip olan Bay Wilford'a olan sadakatleri arasında bölünecek.. Layton, Snowpiercer'ın ruhu için Wilford'la savaşırken, Melanie, insanlığın kaderini değiştirebilecek şok edici yeni bir keşfe öncülük edecek..

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top