Hesabım
    Dexter'ın Yeni Sezon Kadrosuna Dört Yeni isim Eklendi

    Dexter Morgan'ın geri dönüşüne dört yeni oyuncu..

    Showtime, Dexter'ın geri dönüş sezonunun kadrosunu belirledi. Julia Jones (The Mandalorian), Alano Miller (Sylvie's Love), Johnny Sequoyah (Believe) ve Jack Alcott (The Good Lord Bird), önümüzdeki ay Massachusetts'te prodüksiyona başlayacak 10 bölümlük mini dizide Michael C.Hall ve daha önce adı duyurulan Clancy Brown'a katıldı.

    Yeni karakterlerin açıklamaları, New York'un taşrasında yaşanan final sahnesi hakkında bir ipucu sağlıyor. Orijinal dizinin beğenilmeyen finalinde, Dexter, son olarak Oregon'da bir ağaç kesme kampında görülmüştü. Jones, New York'un kuzeyindeki kasabanın ilk Amerikan yerlisi Polis Şefi olan Angela Bishop'ı canlandıracak. Sequoyah, Bishop'un atılgan ve inatçı genç kızı Audrey'yi canlandırıyor. Miller, Iron Lake Polis Departmanı'nda çavuş ve yerel lisede güreş koçu yardımcısı olan Logan'ı oynayacak. Alcott ise Dexter'ın anlamlı bir karşılaşma yaşadığı Randall olarak karşımıza çıkacak.

    Daha önce bildirildiği gibi Clancy Brown, bir kamyon durağı sahibi ve Iron Lake’in resmi olmayan belediye başkanı Kurt Caldwell'i canlandırıyor. 2008-13 yılları arasında yayınlanan ve Showtime'ın en önemli dramlarından biri olmaya devam eden orijinal dizi, Miami Polis Departmanı için karmaşık ve çelişkili bir uzman olan Dexter Morgan'ı takip etti. Michael C. Hall, dizi sorumlusu Clyde Phillips'le birlikte tek sezon için geri dönüyor. John Goldwyn, Sara Colleton, Bill Carraro, Scott Reynolds ve Marcos Siega yönetici yapımcılık görevini üstlenecek.

    Jones’un önceki TV çalışmaları arasında Westworld, The Mandalorian ve Goliath'ın yanı sıra Cold Pursuit ve Wind River gibi film çalışmaları yer alıyor. Sequoyah, 10 yaşında NBC drama dizisi Believe'nin yıldızı olarak ilk dizi başrolünü aldı. Ayrıca, The Enchanted Stallion, Plastic Jesus, I Believe in Unicorns ve Ass Backwards gibi dizilerde rol aldı. Ayrıca, Wind Walkers'da rol aldı ve ikisi de babası Russell Friedenberg'in yönettiği ve annesi Heather Rae'nin yapımcılığını üstlendiği Between Ravens filminin başrolünü üstlendi.

    Miller şu anda Sylvie’nin Love filminde ve Ava DuVernay’in Cherish the Day dizisinde de rol alıyor. Bu proje, Alcott’un, kanalın övgüler alan mini dizisi The Good Lord Bird’deki Jason Brown rolünün ardından Showtime’a geri döndüğünü gösteriyor. Diğer çalışmaları arasında The Black List, Champaign III, Blue Glass Heaven ve Transmission Revolution sayılabilir. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top