Hesabım
    "Borgen" Dizisine 'The Rain'den Transfer!

    Netflix'e transfer olan Borgen'in oyuncu kadrosuna sürpriz isimler katıldı..

    Netflix, neredeyse on yıllık bir aradan sonra yayıncıda yeniden başlatılan ve çok sevilen Danimarka siyasi draması Borgen'in yeni sezonunun kadrosunu açıkladı. Borgen'in yaratıcısı Adam Price, dizinin dördüncü sezonunda sırasıyla Danimarka Başbakanı Birgitte Nyborg ve televizyon muhabiri Katrine Fonsmark olarak rollerini yeniden üstlenecek olan dizinin orijinal yıldızları Sidse Babett Knudsen ve Birgitte Hjort Sørensen ile yeniden bir araya geliyor.

    Netflix'in Danimarka bilim-kurgu draması The Rain'in oyuncuları Mikkel Boe Folsgaard ve Lucas Lynggaard Tonnesen, Özlem Saglanmak, Simon Bennebjerg, Johanne Louise Schmidt ve Magnus Millang'la birlikte Borgen kadrosuna katıldı. Diğer yeni eklemeler arasında Peter Zandersen, Youssef Hvidtfeldt, Charlotte Fich, Pegah Booyash, Karin Bang Heinemeier, Sussie Nohr, Niklas Herskind, Michael Moritzen ve Viola Martinsen yer alıyor.

    Orijinal oyuncu kadrosundan geri dönen isimler arasında ise Soren Malling (Torben Friis), Signe Egholm Olsen (Anne Sophie Lindenkrone), Mikael Birkkjaer (Philip Christensen), Lisbeth Wulff (Pia Munk), Lars Mikkelsen (Soren Ravn), Laura Allen Müller Smith (Nadia Barazani) ), Jens Albinus (Jon Berthelsen), Lars Knutzon (Bent Sejro), Peter Mygind (Michael Laugesen), Morten Kirkskov (Niels Erik Lund), Gitte Siem Christensen (Kirsten Sejro), Angunnguaq Larsen (Jens Enok Berthelsen), Freja Riemann ( Laura Nyborg Christensen) ve Kasper Lange (Dan Vestergaard) bulunuyor.

    Borgen, 2010'dan 2013'e kadar üç sezon boyunca Danimarkalı kamu yayıncısı DR'de yayınlandı ve uluslararası bir hit oldu. Sidse Babett Knudsen, uluslararası oyuncu ajanslarının dikkatini çekti ve HBO'nun Westworld ve BBC sınırlı dizisi Roadkill'de yardımcı roller üstlendi. DR ve Netflix, Birgitte Nyborg'un yeni bir rol üstleneceği dördüncü sezon lansmanı için birlikte çalışıyorlar. Borgen'de Danimarka dışişleri bakanı, eski basın başkanı Katrine Fonsmark olarak gazeteciliğe geri dönerek ülkenin en iyi TV kanallarından birinde işe girdi. Borgen'in dördüncü sezonu 2022'de DR'de başlayacak ve ardından dünya çapında Netflix'te bir izleyiciyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top