Hesabım
    Sam Esmail'den Yeni Suç Dizisi Geliyor!

    ABC, Esmail'e suç dizisi için sezonluk bir onay verdi..

    ABC, resmi olarak "Mr. Robot"  ve “Homecoming” dizilerinin senaristi ve yönetmeni Sam Esmail’in yeni draması “Acts of Crime” için onay verdi. Dizi, geçtiğimiz eylül ayından bu yana Walt Disney Television üzerinde geliştiriliyor. "İsimsiz CDC Projesi" olarak bilinen ve pilot bölüm siparişi alan bir projeyle birlikte, ABC için çekilecek ve tam sezon için anlaşmalar tamam.

    Universal Studio Group ve ABC Signature'ın bir bölümü olan Universal Content Productions (UCP), hem “Acts of Crime”, hem de adsız CDC odaklı serinin arkasındaki stüdyo. Yeni suç dizisinin neyle ilgili olacağına dair ayrıntılar gizli tutuluyor ama ABC'nin açıklamasında "Acts of Crime"ın, türünün "benzersiz bir dönüşü" olacağından bahsediliyor.

    Esmail Corp.’tan Chad Hamilton, dizinin baş yapımcılığını üstlenecek ve aynı zamanda dizinin yazarı ve yönetmeni olarak görevlendirilen Esmail’in yanında yer alacak. Esmail, USA Network'te yayınlanan ve eleştirmenlerce beğenilen gerilim dizisi Mr. Robot'un başlangıcını takiben, 2015 yılında televizyon yapım şirketiyle ilk anlaşma imzaladığından beri UCP ile birlikte çalışıyor.

    Şubat 2019'da, Esmail, NBCUniversal’ın Peacock'ı da içeren streaming platformları için içerik üretmesini sağlayacak çok yıllık bir taahhüdü kabul ederek genel anlaşmayı yeniledi. Esmail, son olarak UCP için Rosario Dawson'ın oynadığı USA Network antolojisi “Briarpatch”i hazırladı. Ayrıca, UCP ve en çok “Palm Springs” senaryosuyla tanınan Andy Siara'yla birlikte geliştirilmekte olduğu “The Resort” adlı kara komedi projesi var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top