Hesabım
    Apple TV Draması "Losing Alice"ten Fragman!

    Apple, bir "Faust" uyarlamasıyla geliyor..

    Bu hafta, Apple TV Plus yaklaşan TV dizisi Losing Alice'in resmi fragmanını yayınladı. Yeni şov İsrail'den Apple TV Plus'a geliyor ve izleyicilerin Man of Steel, Munich ve Ben-Hur gibi büyük filmlerden tanıyacağı Ayelet Zurer başrolde. Losing Alice, daha önce Elizabeth Reaser'ın başrol oynadığı ABD dizisi The Ex-List'de çalışmış olan yaratıcı, yazar ve yönetmen Sigal Avin'den geliyor.

    Losing Alice'in fragmanı, hikayesinin özünde kadın yönetmen Alice (Zurer) ile sürükleyici, yoğun ve büyüleyici bir hikaye vaat ediyor. Dizi, ailesini büyütmek için zaman harcadıktan sonra yönetmen olarak kariyerine hızla başlamaya çalışan Alice'i takip edecek. Kadın senarist Sophie ile tesadüfi bir karşılaşma, Alice'e tam olarak bu fırsatı verir. Ancak iki kadın yakınlaştıkça ve Alice, Sophie'nin senaryosunu bir filme dönüştürmeye başladığında, Alice kendini başarı ve güç vaadine teslim ederken Sophie'ye daha fazla takıntılı halde bulur.

    Losing Alice'in yayınlanan fragmanı şık, seksi ve cesur görünüyor. Faust tarzı bir dokunuşla psikolojik bir gerilim olarak nitelendirilen bir gösteride istediğiniz her şey mevcut. Gerilim türünün hayranlarının ilgisini çekmesi gereken manevralar da fragmanda görülüyor. Zurer, geçmiş rollerinde her zaman başarılı performanslar sergiledi, bu nedenle, dizinin merak uyandırıcı özelliklerinden biri olarak tanımlamak yanlış olmaz. Her şey düşünüldüğünde, Losing Alice ocak ayında gösterime giren en ilginç TV şovlarından biri olacak gibi gözüküyor. Yeni dizi 22 Ocak'ta Apple TV Plus'ta prömiyerini yapacak. Yeni bölümler haftadan haftaya yayınlanacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top