Hesabım
    Amazon, ‘Lord of the Rings’ Serisinin Resmi Özetini Paylaştı

    Lord of the Rings dizisi için önemli bir adım atıldı..

    Tarihin en önemli filmlerinden bazılarını barındıran Yüzüklerin Efendisi üçlemesi, Oscar rekoru kıran ve fantastik film sevenlerin zirvesinde yer alan önemli bir yapımdı. Amazon, hakları satın aldı ve öncesini anlatan bir dizi çekeceğini duyurdu. Bir başka rekor da diziden geldi ve tahmini olarak gelmiş geçmiş en büyük bütçeli dizi olacak gibi gözüküyor. Amazon, hayranlar için en büyük adımlardan birini attı ve dizinin resmi sinopsisini yayınladı.

    "Amazon Stüdyoları’nın yakında çıkacak serisi, Orta Dünya’nın efsanevi İkinci Çağı’nın kahramanca karakterlerlerini ilk kez ekranlara taşıyor. Bu epik drama, J.R.R.'nin kitaplaştırdığı olayların binlerce yıl öncesinde geçiyor. Tolkien'in eserlerinden uyarlanan 'The Hobbit' ve 'The Lord of the Rings' filmleri izleyicileri büyük güçlerin mücadele ettiği, krallıkların zafere yükseldiği, yıkıma uğradığı, beklenmedik kahramanların sınandığı, ve umudun en ince ipliklerle asıldığı bir çağa geri götürecek. Tolkien'in kaleminden akan en büyük kötü adam tüm dünyayı karanlıkla örtmekle tehdit etti. Göreceli bir barış zamanında başlayan dizi, kötülüğün Orta Dünya'da uzun zamandır korkulan yeniden ortaya çıkışıyla yüzleşen hem tanıdık hem de yeni bir karakter kadrosunu takip ediyor. Dumanlı Dağlar'ın en karanlık derinliklerinden, elf başkenti Lindon'un görkemli ormanlarına, nefes kesici Númenor Ada Krallığı'ndan, haritanın en uzak noktalarına kadar, bu krallıklar ve karakterler, gittikten sonra uzun süre yaşayan mirasları oyacaklar."

    Şovun resmi Twitter hesabı daha önce iki mesajla birlikte bir harita görüntüsü paylaşmıştı. Tolkien mitolojisinde İkinci Çağ, Sauron’un Tek Yüzüğü de dahil olmak üzere Güç Yüzüklerinin ortaya çıktığı zamandı. Dizide, Robert AramayoOwain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers ve Daniel Weyman gibi geniş bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Aralık ayında dizi için 20 oyuncu daha açıklandı.

    "Yüzüklerin Efendisi" serisi J.D. Payne ve Patrick McKay tarafından yazıldı. Ayrıca, "Game of Thrones" çalışanı Bryan Cogman projede danışman yapımcı olarak yer alıyo. J.A. Bayona dizide en çok bölüm yöneten isim olacak. Dizinin henüz resmi bir prömiyer tarihi yok ama 2021 yılı içinde yayınlanması bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top