Hesabım
    ‘Insecure’, Beşinci Sezon Sonunda Ekranlara Veda Edecek

    Issa Rae komedisi, 2021 yılında son kez yayınlanacak..

    HBO dizisi "Insecure”, bu yıl yayınlanacak olan beşinci sezonundan sonra yayın hayatına veda edecek. Büyük beğeni toplayan komedi, dördüncü sezon başlarken, Mayıs 2020 tarihinde beşinci sezon için yenilendi. Beşinci ve son sezonun bu ayın sonlarında prodüksiyona başlaması planlanıyor ve bu yılın ilerleyen aylarında gösterime girmesi planlanıyor.

    HBO Programlama Başkan Yardımcısı Amy Gravitt, “Issa, güvensizliği ikonik bir komedi biçimine dönüştürdü. Gösteri içten olduğu kadar keskin ve Issa, Prentice, Melina, oyuncu kadrosu ve yazarların içine koyduğu derin kişisel çalışmalar nedeniyle izleyicilerinde güçlü bir yankı uyandırdı. Bu yetenekli ekip, "Insecure" için harika bir final sezonu tasarladı ve bu tekil ortak çalışan grubuyla anlatacak çok daha fazla hikaye olmasını sabırsızlıkla bekliyoruz." dedi.

    Dizinin ortak yapımcısı Issa Rae, Yvonne Orji, Jay Ellis, Natasha RothwellAmanda Seales ve Alexander Hodge'un da dahil olduğu oyuncu kadrosunun başında bulunuyor. Gösteri, Rae ve Larry Wilmore tarafından yaratıldı. Rae, aynı zamanda Prentice Penny, Melina Matsoukas, Michael Rotenberg, Dave Becky, Jonathan Berry, Amy Aniobi ve Jim Kleverweis'la birlikte dizinin yönetici yapımcılığını üstleniyor.

    Insecure, kısmen Rae’nin "Awkward Black Girl" adlı web dizisine dayanıyor. Dizi, dört sezon boyunca yaygın eleştiriler aldı ve Rotten Tomatoes'ta ortalama % 95 kritik onay puanı kazanmayı başardı. Ayrıca, çalışması boyunca bir dizi ödül ve adaylık elde etti. Buna bir Emmy adaylığı ve komedi kategorisindeki başrolü için Rae'nin kazandığı iki Altın Küre adaylığı da dahil.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top