Hesabım
    May Calamawy, Marvel Dizisi 'Moon Knight'ın Kadrosunda

    Calamawy, hangi karakteri oynayacak?

    Başrolünde Oscar Isaac'in oynadığı, Marvel'ın kült karakterlerinden birinin yer aldığı Moon Knight dizisi için Budapeşte'de, mart ayında prodüksiyonun başlaması hedefleniyor. Geri sayım devam ederken, en çok Hulu'nun Ramy dizisindeki performansıyla tanınan May Calamawy, Disney Plus için çekilecek dizinin kadrosuna dahil oldu ve kilit bir rolde yer alacağı açıklandı.

    Diziyi, Ortadoğu draması Clash'in Mısır sorumlusu Mohamed Diab ve bilim kurgu korku filmleri The Endless ve Synchronic'in arkasındaki bağımsız film yapım ekibi olan Justin Benson ve Aaron Moorhead yönetiyor. Moon Knight, 1975'teki ilk çıkışından bu yana, eski bir denizci paralı asker, Mısır ay tanrısı Khonshu için bir savaşçı ve şık giyimli bir danışmana kadar birçok versiyonla hayranlarının karşısına çıktı.

    Modern çizgi roman çağındaki hikayelerin bir yönü, birden fazla kişilik ve akıl hastalığıyla mücadele etmek olmuştur. Marvel’in dizi için hangi hikayeyi nasıl ele alacağı henüz belli değil. Calamawy'nin hangi rolü oynayacağı da kilit olması dışında açıklanmadı ve Marvel cephesi, şimdilik yorum yapmaktan kaçındı. Calamawy, Hulu'nun saygın ve Emmy adayı komedi-drama dizisi Ramy'de, Ramy Yusuf'un kız kardeşi olarak çıkış yakaladı.

    Ramy, kültürel cemaatlere karşıt bir Amerikalı Müslüman-Arap'ı anlatan, üçüncü sezonu için hazırlıkların başladığı bir komedi dizisi. Dizinin ikinci sezonunda Oscar Ödülü sahibi Mahershala Ali konuk oyuncu olarak yer almıştı. Calamawy, kısa süre önce Ed Helms'in başrolünü üstlendiği bağımsız komedi filmi Together Together'ın çekimlerini tamamladı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top