Hesabım
    Ödüllü Drama ‘Queen Sugar’, Altıncı Sezon Onayını Aldı

    Dizinin beşinci sezonu önümüzdeki ay prömiyer yapacak..

    Queen Sugar”, OWN tarafından altıncı sezon için yenilendi. Haberler, 16 Şubat'ta başlayacak olan beşinci sezon galasından önce geliyor. Serinin yaratıcısı Ava DuVernay, "OWN ve Warner Bros.'taki ortaklarımızla Queen Sugar hikayelerine devam etmek büyük bir mutluluk ve onur. Her yapımcı, editör yazar, oyuncu kadrosu ve bu dizinin yapımında yer alan tüm departmanlar adına, altıncı sezona girmekten ve güzel izleyicilerimize Bordelon ailesinden daha fazla hikaye getirecek olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz." dedi.

    Ava DuVernay, salgının neden olduğu prodüksiyon kesintisinin ardından, beşinci sezon hikayesini tamamen yenilemeye ve yakın zamanda ülkeyi kasıp kavuran Black Lives Matter protestolarını ele almaya karar verdi. Showrunner Anthony Sparks ve denetleyici yapımcı Norman Vance'le birlikte pandemi molasında sezonun önemli bölümlerini yeniden yazdı.

    OWN başkanı Tina Perry; "Ava, salgın nedeniyle prodüksiyon durdurulduktan sonra yeni sezonun hikayesini değiştirme fikriyle bize geldiğinde, izleyicilerimize Ava'nın günlük yaşamlarını etkileyen gerçek konular hakkında benzersiz bir bakış açısı vermenin doğru karar olduğunu biliyorduk. Irksal eşitlik talebi siyahiler ve bir bütün olarak toplumumuz için oldukça önemli." dedi.

    “Queen Sugar”ın oyuncu kadrosuna Rutina Wesley, Dawn-Lyen Gardner ve Kofi Siriboe liderlik ediyor. Aynı zamanda, Nicholas Ashe, Greg Vaughn, Bianca Lawson, Tina Lifford, Omar J. Dorsey, Henry G. Sanders ve Timon Kyle Durrett kadroda yer alıyor. "Queen Sugar", ARRAY Filmworks tarafından OWN için çekiliyor. Dizi, Natalie Baszile'nin aynı adlı kitabına dayanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top