Hesabım
    ‘Animal Kingdom’, Altıncı ve Final Sezonu Onayı Aldı

    Suç dramasının beşinci sezonu bu yıl prömiyer yapacak..

    "Animal Kingdom", aynı zamanda final sezonu olacak altıncı sezon onayını TNT'den aldı. Son sezonun haberi, bu yaz TNT'de yayınlanacak olan suç dramasının beşinci sezon galasından önce geldi. Dizinin yeni sezonunda, Shawn Hatosy, Ben Robson, Jake Weary, Finn Cole, Leila George, Rigo Sanchez ve Jon Beavers rol alıyor. "Animal Kingdom", beşinci sezonda, Pope (Hatosy), Craig (Robson), Deran (Weary), J (Cole) ve intikam almak isteyen aile üyeleri de dahil olmak üzere, Smurf'un ölümünü çevreleyen olayların sonuçlarıyla uğraşmaya devam ediyor.

    Liderleri olmayan krallıklarıyla Cody'ler, kırılgan ittifaklarını sürdürmek ve hangisinin zirveye çıkacağını görmek için mücadele ediyor. Bu arada, Smurf'un mirasından yararlanan Pamela Johnson hakkında daha fazla bilgi ararlar ve 1984 yılına ulaşırlar. O yıllarda, giderek değişken hale gelen 29 yaşındaki Smurf, Papa ve Julia'yı büyütmek için kendi yolunu çiziyor ve yeni ve eski arkadaşlarıyla tehlikeli işlere liderlik ediyor.

    TNT'ye göre dördüncü sezon tüm platformlarda 27 milyon izleyici ortalaması yakaladı. Dizi ayrıca, Nielsen Live + reklam destekli kablo derecelendirmesinde 18-49 yaş arasındaki yetişkinler arasında 2019’un en iyi 10 kablolu dizisi arasında yer aldı. “Animal Kingdom”, Warner Bros. Television'la birlikte John Wells Productions tarafından çekilmektedir.

    John Wells, Daniele Nathanson ve Erin Jontow dizinin yönetici yapımcıları olarak görev yapıyor. “Animal Kingdom” televizyon için Jonathan Lisco tarafından geliştirildi ve David Michôd'un yazıp yönettiği, aynı zamanda dizinin yönetici yapımcılığını da üstlenen Liz Watts'tan gelen ödüllü Avustralya filminden ilham alındı. “Animal Kingdom” sona erdiğinde, TNT'nin kadrosunda birkaç senaryolu şov kalacak.Bunlarn en önemlileri "Claws" ve ikinci sezonunu yayınlamaya hazırlanan “Snowpiercer” olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top