Hesabım
    BluTV Yapımı "Doğu" Dizisinden İlk Tanıtım Videosu Yayında!

    Doğru Demirkol'dan bir komedyen olma hikayesi..

    Türkiye’nin en önemli dijital platformlarından BluTV’nin bu sezon izleyiciyle buluşturacağı yerli ve orijinal yapımlarından biri olan ‘Doğu’nun hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Doğu Demirkol’un başrolünde yer aldığı, aynı zamanda yazıp yönettiği ve bir komedyen olma hikayesinin anlatılacağı projeden ilk tanıtım videosu yayınlandı.

    Orijinal içeriklere ağırlık veren ve yakın zamanda birçok projesini duyurun BluTV’nin yeni sezon için merakla beklenen projelerinden biri kuşkusuz, Doğu Demirkol’un dizisi. ‘Doğu’ adındaki dizi, ailesinin zoruyla istemediği bir bölümü okuyan ve üniversitedeki 7. yılını doldurmasıyla o bölümden hiç mezun olamayacağının sinyallerini açıkça veren zeki ama tembel Doğu’nun komedyen olma yolculuğunu konu alıyor. Diziden yayınlanan ilk tanıtım, üniversitede geçen uzun yıllarının ardından mezun olamadan okuldan atılma tehlikesi yaşayan Doğu’nun çaresiz olduğu kadar komik olan hayatından bir kesiti seyircilere sunuyor.

    Komedyen ve oyuncu Doğu Demirkol'un kendi hayatından esinlenerek, Murat Özsoy'la birlikte kaleme aldığı projenin bir yandan başrolünde yer alırken bir yandan da yönetmen koltuğunda oturuyor. Hayatta hiçbir konuda dikiş tutturamayan bir gencin birçok engele rağmen hayallerinin peşinden gitme hikayesini anlatan ‘Doğu’nun prömiyer tarihi henüz açıklanmadı ama önümüzdeki aylarda yayında olması bekleniyor.

    Doğu Demirkol, Güldür Güldür Show'a konuk olup, stand-up gösterileriyle tanınmaya başlamış, daha sonra Ölümlü Dünya ve Bayi Toplantısı adlı komedi filmleri ve Tutunamayanlar adlı dizide rol almıştı. Komedi dışında, daha büyük bir çıkışı ise Nur Bilge Ceylan'ın yönettiği Ahlat Ağacı filminde başrol oynayarak elde etmişti. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top