Hesabım
    Game of Thrones Hayranları Bir Diziye Daha Kavuşuyor: "Tales of Dunk and Egg"

    Game of Thrones evreninden bir spin-off projesi daha açıklandı.

    Game of Thrones'taki olayların öncesinde geçecek olan, ikinci spin-off projesi, “Tales of Dunk and Egg” romanının uyarlaması resmi olarak duyuruldu. Dizinin şu an HBO'da erken geliştirme aşamasında olduğu belirtildi. Bir saatlik bölümlerden oluşması planlanan dizi, George R.R. Martin'in “A Song”daki olaylardan 90 yıl öncesinde geçen, Sör Duncan the Tall (Dunk) ve genç bir Aegon V Targaryen'in (Egg) maceralarını takip eden fantastik roman serisine dayanacak.

    “Tales of Dunk and Egg” romanları serisinde bugüne kadar üç seri yayınlandı: 1998 yılında “The Hedge Knight”, 2003 yılında “The Sworn Sword” ve 2010 yılında “The Mystery Knight”. Daha sonra üç roman bir araya getirildi ve 2015 yılında "A Knight of the Seven Kingdoms" olarak tek ciltte yayınlandı. Şu anda projeye hiçbir yazar veya oyuncu bağlı değil ama kaynaklar, HBO'nun "Game of Thrones"un başarısı üzerine bir evren inşa etmeye çalıştığı için yüksek bir öncelik olduğunu söylüyor.

    HBO ve Martin temsilcileri şimdilik bir yorum yapmadı. Proje tam sezonluk bir seriye giderse, ikinci "Game of Thrones" prequel dizisi olacak. Kanal şu anda 2022'de gösterime girmesi planlanan “House of the Dragon” dizisini hazırlıyor. Bu dizi, Westeros'ta Ejderhaların Dansı olarak bilinen Targaryen iç savaşının oluşumunu anlatacak.

    Hayranlar bir süredir “Tales of Dunk and Egg” dizisi için çağrı yapıyorlar. HBO, 2017'de bir dizi "Game of Thrones" spin-off'unu duyurduğunda, romanların yer alacağına dair umutlar vardı ama Martin, daha sonra kitapları uyarlama planlarının olmadığını söyledi. Elbette, dizinin geliştirilme aşamasında olması, mutlaka ileriye gideceği anlamına gelmiyor. Jane Goldman tarafından yazılan ve Naomi Watts'ın başrol oynadığı bir başka “Game of Thrones” dizisi de HBO'dan onay almıştı ama proje daha sonra durduruldu.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top