Hesabım
    Michelle Pfeiffer ve Susanne Bier, Showtime Dizisinde Bir Araya Geliyor

    Pfeiffer, uzun yıllar sonra TV'ye dönüyor..

    Michelle Pfeiffer, yakında çıkacak Showtime dizisi “The First Lady”de Betty Ford rolünü canlandıracak. Ayrıca, Susanne Bier, antoloji serisinin yönetmenliğini ve yürütücü yapımcılığını üstlenecek. Daha önce "First Ladies" olarak adlandırılan dizi, Beyaz Saray'ın kalbindeki kadınların merceğinden, Amerikan liderliğinin yeni bir irdelemesi olacak. Pfeiffer, Michelle Obama olarak rol alacak ve ismi önceden duyurulan Viola Davis'e katılmış oldu.

    Dizinin ilk sezonu, Eleanor Roosevelt'in hayatına odaklanacak ve henüz bu rolde oynanacak isim açıklanmadı. Ford, 1974'ten 1977'ye kadar Başkan Gerald Ford'un karısı olarak Amerika Birleşik Devletleri'nin First Lady'siydi. Sosyal politikada aktifti ve politik olarak aktif bir başkan eşi ve tarihteki en samimi First Lady'lerden biri olarak bir emsal oluşturdu. Ayrıca, alkolizm ve madde ile uzun süredir devam eden savaşını yaptığında bağımlılık konusunda bir farkındalık yarattı ve halka örnek oldu.

    Showtime'da senaryolu programlama bölümünde başkan yardımcılığı yapan Amy Israel, "Michelle Pfeiffer ve Susanne Bier, bu kadınların olağanüstü hikayelerini acil, sürükleyici ve gecikmiş bir odak noktasına getirmek için parlak ve eşsiz Viola Davis'e katıldı. Michelle, tüm rollerine özgünlük, kırılganlık ve karmaşıklık katıyor ve Susanne, ekrana şiddetli bir dürüstlük ve tekil bir görsel tarzla hakim olan vizyon sahibi bir yönetmen. Kamera önünde ve arkasında duran bu müthiş sanatçılarla, özellikle de ülkemiz için bu eşsiz anda, güçlü "First Lady" vaadi konusunda daha fazla heyecanlanamazdık." dedi.

    Pfeiffer, "The Fabulous Baker Boys"taki performansıyla Altın Küre Ödülü kazandı ve üç Oscar adaylığından birini elde etti. Ayrıca "Dangerous Liaisons" ve "Love Field" filmleriyle Akademi Ödülü'ne aday gösterildi. Ayrıca, HBO filmi “The Wizard of Lies” performansıyla Emmy'ye aday gösterildi. Başrol oynadığı "Batman Returns", "White Oleander", "Scarface" ve "Hairspray" gibi filmlerle tanınıyor. Bier ise son olarak, Nicole Kidman ve Hugh Grant'in oynadığı, HBO'nun çok izlenen mini dizisi “The Undoing”i yönetti. Daha önce AMC mini dizisi “The Night Manager” çalışmasıyla bir Emmy kazandı. Yönetmenlik yaptığı uzun metrajlı filmleri arasında “Bird Box”, "In a Better World”, “Love Is All You Need” ve “Things We Lost in the Fire” sayılabilir. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top