Hesabım
    Netflix'ten İddialı İtalyan Dizisi Geliyor: "Fedeltà"

    Aşk ve ihanet temalı dizi Milano'da çekiliyor..

    Sadakat anlamına gelen "Fedeltà" adındaki yeni bir Netflix İtalyan orijinal dizisi Milano'da çekilmeye başladı. İlişki draması, varsayılan ihanetlerin sonuçlarıyla mücadele eden otuzlu yaşlarındaki bir çifti konu alıyor. Altı bölümlük mini dizi, 2019'da İtalya'nın en iyi edebiyat ödülü Premio Strega'yı kazanan yazar Marco Missiroli'nin en çok satanlar listesine giren romanına dayanıyor.

    Proje, yapımcılığını üstlenen deneyimli İtalyan yapımcı Angelo Barbagallo ve Netflix tarafından ortaklaşa çekiliyor. Barbagallo, yükselen yıldız, yazar-yönetmen Elisa Amoruso (Chiara Ferragni Unposted), Alessandro Fabbri (The Trial) ve Laura Colella'dan oluşan bir senaryo ekibi kurdu. Matilde Barbagallo dizinin yönetici yapımcılığını üstleniyor.

    Netflix, yaptığı açıklamada, yükselen İtalyan yetenekleri Lucrezia Guidone (Doc - in Your Hands) ve Michele Riondino'nun (The Young Montalbano) orta sınıf bir çiftin bu hikayesinde başrolleri oynadığını duyurdu. İkilinin olduğu ilk görsel ise paylaşıldı. Dizi, Netflix’in çağdaş Roma’daki yolsuzluklarla ilgili yapımı “Suburra”yı yöneten Andrea Molaioli ve yakın zamanda gösterilen başarılı uzun metrajlı film "My Brother Chases Dinosaurs"u çeken Stefano Cipani tarafından yönetiliyor.

    "Fedeltà", Netflix'e gelmeden önce ortaya çıkmış olsa da, haziran ayında drama başkanı olduğu eyalet yayıncısı RAI'den ayrılan, Netflix'in İtalyan Original yapımlarının başkan yardımcısı olan Eleonora Andreatta tarafından sete getirilen ilk Netflix şovları arasında yer alacak. Netflix, Milano, Roma ve Rimini'de çekilecek “Fedeltà”yı 2021'in sonunda gösterime sokmayı planlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top